BIKOVIMA PRIPAO VELIKI DERBI: Minimalac dovoljan za tri boda! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.05.2023

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Susret koji se sa punim pravom nestrpljivo iščekivao.

BIKOVIMA PRIPAO VELIKI DERBI: Minimalac dovoljan za tri boda! (VIDEO)

Foto: FK Pričinović

Pretprazničnu rundu u okviru Međuopštinske lige Pocerina obeležio je veliku derbi u kojem su se sastale ekipe iz Pocerskog Pričinovića.

 

Obe ekipe su u susret ušle sa jasnim ciljem da stignu do tri važna boda. Ekipi Mladosti su oni bili neophodni u borbi za vrh tabele, dok su popularni "bikovi" eventualnim bodovima u derbiju dolazili u situaciju da se do kraja šampionata mogu izboriti za baraž koji može ekipu odvesti u viši rang takmičenja, Mačvansku okružnu ligu.

Početak susreta pred prepunim tribinama stadiona "Čiča Sreja" nagoveštavao je reviju golova. Od prvog sudijskog zvižduka Pričinović kreće ofanzivno ka golu Mladosti i već u 5. minutu mreža rivala se zatresla, a u listu strelaca upisao se Marko Mićić.

Pogodak popularnog Zibe nije mnogo promenio stanje na terenu i do odlaska na odmor "bikovi" su imali inicijativu koju ipak nisu uspeli da krunišu novim pogotkom.

Prema očekivanju, u nastavku susreta gosti prepuštaju inicijativu rivalu, a pitanje pobednika možda je i definitivno rešeno u 60. minutu kada je golman Mladosti zaradio crveni karton nakon jednog nesmotrenog starta van svog šesnaesterca.

 

 

I pored činjenice da su imali igrača manje na terenu, fudbaleri Mladosti u finišu susreta kreću svim silama ka golu rivala. Imali su popularni "odžinci" nekoliko izglednih prilika. Dva puta su pogađali i okvir gola preko najboljeg pojedinca susreta Zorana Gajića Beće, ali se rezultat do kraja susreta nije menjao.

- Međuopštinska liga Pocerina, 21. kolo:

Mladost (Pocerski Pričinović) - Pričinović (Pocerski Pričinović) 0:1 (0:1)

Stadion: "Čiča Sreja"

Strelac: M. Mićić u 5. minutu

Narednog vikenda ekipu Pričinovića očekuje susret protiv Sloge iz Krnića, dok će Mladost gostovati ekipu Dubrava Žabar 2020.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading