SPARTA JE PALA: Osvajačima su trebali vekovi, a OFK Bosutu svega 90 minuta!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.05.2023

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba za treću poziciju postaje sve neizvesnija.

SPARTA JE PALA: Osvajačima su trebali vekovi, a OFK Bosutu svega 90 minuta!

Foto: OFK Bosut

Takmičenje u okviru Gradske fudbalske lige Sremska Mitrovica ulazi u svoju završnu fazu, a jedan od zanimljivijih duela 17. takmičarske runde odigran je u Bosutu gde je domaća ekipa dočekala sastav iz Grgurevaca.

 

U ovosezonskom takmičenju sremskomitrovačke ekipe Trgovački i Srem vode veliku borbu za prvu poziciju na tabeli i plasman u Međuopštinsku ligu Srem - Istok, a ekipa OFK Bosuta, iako nema prilike da odlučuje o šampionu, ima veliku želju da takmičenje okonča na visokoj trećoj poziciji.

Kako bi navedeno i ostvarili, domačin u susret protiv OFK Sparte ulazi znatno konkretnije i do rezultatske prednosti stižu već u sedmom minutu pogotkom koji zasigurno može konkurisati za najatraktivniji gol ovosezonskog srpskog klupskog fudbala. Miloš Maksimović je volej udarcem sa oko 25 metara savladao golmana gostujućeg sastava.

Nakon gola popularnog Makse domaćin nastavlja sa atacima ka golu OFK Sparte i takva igra im se isplatila pola sata kasnije. Igrao se 38. minut kada je nakon sjajne akcije domaćina, Petko Živković duplirao prednost OFK Bosuta.

Nastavak igre protekao je bez većih prilika, s tim što se mora naglasiti da ekipa iz Grgurevaca nije iskoristila najstrožu kaznu.

Foto: OFK Bosut

Igralište u Bosutu

 

- GFL Sremska Mitrovica, 17. kolo:

OFK Bosut (Bosut) - OFK Sparta (Grgurevci) 2:0 (2:0)

Strelci: M. Maksimović u 7. i P. Živković u 38. minutu za OFK Bosut

OFK Bosut je stigao do treće vezane pobede i sada sa 22 osvojena boda zauzima petu poziciju na tabeli. U narednom kolu sastav iz Bosuta gostuje u Šašincima ekipi Slobode.

Sa druge strane OFK Sparta na svom terenu dočekuje Sremac iz Jarka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading