AVRAMOVIĆ JE IMAO SVOJ DAN: Rezervisti rešili derbi susret!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.05.2023

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dva vezana poraza, domaćin savladao izrazitog favorita.

AVRAMOVIĆ JE IMAO SVOJ DAN: Rezervisti rešili derbi susret!

Foto: FK Šarbane

U jednom od zanimljivijih duela 22. runde Međuopštinske lige Kolubara - "grupa Istok", ekipa OFK Paljuvi koja se nalzi u gornjem delu tabele i koja sa punim pravom pretenduje i na plasman u viši rang takmičenja, gostovala je u Šarbanu ekipi koja je želela da na svom terenu prekine niz od dva uzatopna poraza.

 

Sjajno su fudbaleri Šarbana započeli prolećni deo šampionata. U prva tri susreta nastavka takmičenja zabeležno je isto toliko pobeda, a posebno se mora napomenuti da im je mreža u navedenim susretima, mirovala. Shodno navedenom, neočekivano su usledili porazi u udelima protiv Joševa (0:1) i Pambukovice (1:2), što je bilo samo dodatni motiv domaćinu da se isprsi pred favoritom iz gornjeg dela tabele.

Od prvog minuta domaćin je preuzeo terensku inicijativu što je brzo donelo i rezultat. Nakon kornera Dragoivć hirurški precizno "pogađa" Dejana Mirkovića kome nije bilo teško da sa pet metara zatrese mrežu.

Radost domaćina nij dugo trajala. Samo par minuta nakon vodećeg pogotka, odbrana Šarbana pravi grešku, što koristi "desetka" gostiju i preciznim udarcem u "malu mrežu", poravnava rezultat.

Foto: FK Šarbane

Popularni "čečeni" su imali razloga za zadovoljstvo

 

Nastavak susreta donosi novu dominaciju domaće ekipe, ali promene rezultata nije bilo do samog finiša meča. Igrao se 80. minut kada je udarac iz ugla ponovo bio koban po goste. Lopta je stigla do Ivana Avamaovića koji vara protivničkog igrača i upućuje udarac ka golu. Lopta je na svom putu zakačila jednog fudbalera OFK Paljuvi, promenila pravac i završila u mreži za veliko slavlje domaće publike.

U nadoknadi vremena, mreža gostiju se još jednom zatresla. Dubinkom loptom golman Jovanović pronalazi Avramovića koji prosleđuje loptu ka Rankoviću. Usledila je blagovremena asistencija Stefanu Rašiću kome nije bilo teško da loptu sprovede u mrežu za overu trijumfa.

- Međuopštinska liga Kolubara - "grupa Istok", 22. kolo:

Šarbane (Šarbane) - OFK Paljuvi (Paljuvi) 3:1 (1:1)

Strelci za ekipu Šarbana: D. Mirković, I. Avramović, S. Rašić

Šarbane u narednoj takmičarskoj rundi gostuje u Tvrdojevcu istoimenoj ekipi, dok će OFK Paljuvi i u narednom meču gostovati, ovoga puta ekipi Sovljaka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading