REAL PAO U GROTLU PRIBOJSKOG STADIONA: FAP ima 2.000 razloga za zadovoljstvo! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.04.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom se pokazalo da j Priboj možda i najfudbalskiji grad u Srbiji.

REAL PAO U GROTLU PRIBOJSKOG STADIONA: FAP ima 2.000 razloga za zadovoljstvo! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK FAP Priboj

Prethodnu rundu elitnog ranga srpskog klupskog fudbala u kojoj je na programu bio i Večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde, pratilo je ukupno 3.720 gledalaca, ali se mora uzeti u obzir da je susret na stadionu u Humskoj ulici odigran bez prisustva publike.

 

Navedenu 32. rundu Super lige Srbije obeležila je poseta u Bačkoj Topoli gde je borbu za plasman u kvalifikacije Lige šampiona između TSC-a i Čukaričkog, pratilo 2.000 navijča, a identični broj ljubitelja fudbala okupio se i na stadionu u Priboju gde su se u meču 24. kola Srpske lige Zapad sastale ekipe FAP Priboja i Reala iz Podunavca.

Još jednom se potvrdilo da i pored činjenice da "kamiondžije" nemaju šansu da se uključe u borbu za plasman u viši rang takmičenja, u gradu na obalama Lima, fudbal se voli i može se samo postaviti pitanje kakva bi euforija vladala kada bi u Priboj stizali najbolji srpski fudbalski kolektivi u borbi za bodove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK FAP (@fk.fap)

 

Kada je reč o samoj utakmici, FAP je zabeležio ubedljiv trijumf rezultatom 3:0, a golove su postigli Dragan Jovanović u uvodnim minutima susreta, da bi se tokom drugog poluvreemna u listu strelaca upisali i Bogićević i iskusni Obiora Odita.

- Srpska liga Zapad, 24. kolo:

FAP (Priboj) - Real (Podunavci) 3:0 (1:0)

Stadion: Gradski stadion u Priboju

Gledalaca: 2.000

Sudija: Dušan Sretenović (Kragujevac)

Strelci: D. Jovanović 4`, V. Bogićević 53`, O. Odita 66`

FAP (Priboj): Đorđević, Plazinić, Babić, Jovanović, Vukadin, Đerković, Ćirković, Odita, Drašković, Radovanović, Janjić. Na klupi su bili: Koldžić, Simić, Bogićević, Vulićević, Otašević, Radović, Rašljanin.

Real (Podunavci): Simić, Popović, Ilić, Drecun, Milošević, Krča, Radović, Milikić, Vukosavljvić, Dukić, Brunčević. Na klupi su bili: Lazarević, Popadić, Jovanović, Pantić, Simović, Gačević, Jevremović.

 

Nakon 24 prvenstvena meča FAP zauzima treću poziciju na tabeli zapadne grupe srpskoligaškog karavana sa devet bodova manj u odnosu na prvoplasirano Smederevo 1924. U narednom kolu popularne "Kamiondžije" gostuju upravo akuelnom lideru u derbiju kola nakon kojeg će mnogo toga biti rešeno kada je u pitanju plasman u Prvu ligu Srbije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading