IME NOVOG ŠEFA JE POZNATO: Mladi trener preuzima veliku odgovornost! Hoće li ivanjički čarobni štapić pokrenuti ariljsku magiju? (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.04.2023

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna reakcija j usledila...

IME NOVOG ŠEFA JE POZNATO: Mladi trener preuzima veliku odgovornost! Hoće li ivanjički čarobni štapić pokrenuti ariljsku magiju? (FOTO GALERIJA)

Foto: Privatna arhiva/Marko Božović

Pred fudbalerima Budućnosti iz Arilja je velika neizvesnost. Do kraja takmičenja u ovosezonskoj Srpskoj ligi Zapad ostalo je da se odigra sedam takmičarskih rundi i upravo u tih, nešto manje od mesec i po dana, rešavaće se sudbija ariljskog fudbalskog kolektiva.

 

Samo dan nakon što je obelodanjeno da je dosadašnji trener Goran Đukić napustio poziciju šefa stručnog štaba, obelodanjeno je da na klupu ariljskog kluba seda Marko Božović.

Reč je o mladom tridesetogodišnjm treneru rođenom u Ivanjici koji je u dosadašnjoj karijeri radio kao pomoćni trener u beogradskoj Rakovici i ivanjičkom Javor-Matisu, a takođe je bio i prvi trener omladinskog sastava superligaša iz Ivanjice, kao i sportski direktor.

 

Miodrag Božović:

Datum rođenja: 30. jul 1992. godine

Mesto roženja: Ivanjica

Trenerska karijera: Rakovica (Beograd)-pomoćni trener, Javor-Matis (Ivanjica)-pomoćni trener, Javor-Matis U-19 (Ivanjica)

Priliku za debi na klupi ariljskog sportskog kolektiva Božović će imati već u nedelju 30. aprila kada ekipa Budućnosti dočekuje Takovo iz Gornjeg Milanovca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milito

27.04.2023 23:55

Srećno Mare.