NAVIJAČI SU IZABRALI: Evo kako će izgledati novi klupski dres!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.04.2023

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka je doneta...

NAVIJAČI SU IZABRALI: Evo kako će izgledati novi klupski dres!

Foto: FK Rampa Požega

Fudbaleri Rampe iz Požege u aktuelnoj sezoni Zlatiborske okružne lige vode veliku borbu za vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja, Zonu Zapadno-moravsku.

 

Ekipa iz Požege je loše ušla u prolećni deo šampionata. U prva dva susreta doživeli su isto toliko poraza (Polet Rasna 1:2 i Čajetina 1:3), ali je zatim usledio niz od pet trijumfa tokom kojih je ekipa Rampe ostvarila i fantastičan gol koeficijent 29:3. Zahvaljujući svemu navedenom klub iz Požege trenutno ima pet bodova manje u odnosu na lidera iz Čajetine i zasigurno će u predstojećih osam prvenstvenih duela pokušati da se domognu liderske pozicije.

Istovremeno, klub radi na svom marketingu i u tom cilju u prethodnom periodu na zvaničnoj klupskoj Fejsbuk stranici organizovano je glasanje za budući dres kluba iz Požege. U konkurenciji je bilo nekoliko predloga, a klub je obelodanio da su tri privukla najveću pažnju pristalica ekipe iz Požege.

Foto: FK Rampa Požega

Predlozi koji su privukli najveću pažnju navijača

 

Na kraju je pao i konačan izbor, a kako je obelodanjeno, izrada novog dresa FK Rampa je u toku, a on što se može reći jeste da će fudbaleri ovog kluba u narednom periodu biti pavi manekeni i imaće zasigurno jednu od najlepših sportskih oprema u Srbiji.

Kada je reč o takmičenju, Rampu već predstojećeg vikenda očekuje veliki derbi u Bajinoj Bašti gde će se sastati sa drugoplasiranom Višesavom i upravo navedeni susret može biti i ključan kada je u pitanju borba za vrh tabele.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading