USPELI SMO: Trener "kanarinaca" ne krije zadovoljstvo nakon važnog trijumfa! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.04.2023

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kanarinci" su konačno prekinuli seriju neuspeha.

USPELI SMO: Trener "kanarinaca" ne krije zadovoljstvo nakon važnog trijumfa! (VIDEO)

Foto: RFK Novi Sad 1921

U prethodna četiri susreta koja je RFK Novi Sad 1921 odigrao na domaćem terenu, "kanarinci" nisu uspeli da stignu do trijumfa, ali je to učinjeno u duelu protiv ekipe Inđije Toyo Tires, čime je nastavljena borba za plasman u baraž za popunu elitnog ranga srpkog klupskog fudbala.

 

Na stadionu u Čelarevu, ekipa iz "srpske Atine" savladala je rivala iz Inđije rezultatom 2:0, a mrežu Miloša Čupića zatresli su Milan Jokić u 31. minutu iz jedanaesterca i Milorad Balabanović u četrnaestom minutu drugog poluvremena.

Nakon susreta trener "kanarinaca" Branko Žigić je izjvio:

- Teška utakmica, kako na fizičkom, tako i na psihološkom planu za nas. Uspeli smo da prekinemo seriju mečeva na kojima nismo trijumfovali u Čelarevu. Uspeli smo da postignemo dva gola i privedemo utakmicu kraju. Čestitam igračima, jer su još jednom pokazali da su najbolji kada je najpotrebnije.

 

 

Da podsetimo, ekipa RFK Novog Sada 1921 trenutno ima 46 osvojnih bodova i zauzima petu poziciju na tabeli Plej-ofa Prve lige Srbije. U narednoj takmičarskoj rundi, u ponedeljak 1. maja "kanarinci" dočekuju novobeogradski Radnički i jasno je da u navedenom susretu Novosađani imaju imperativ pobede kako bi ostali u trci za plasman u baraž nakon kojeg će biti poznati poslednji učesnici Super lige Srbije za sezonu 2023/24.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading