KADA NE IDE, TRENER PRVI PLAĆA CEH: Reakcija mora biti brza! Ko će u Arilju "vaditi kestenje iz vatre"?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.04.2023

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija nije ni malo ružičasta.

KADA NE IDE, TRENER PRVI PLAĆA CEH: Reakcija mora biti brza! Ko će u Arilju "vaditi kestenje iz vatre"?

Foto: FK Budućnost Arilje

Fudbaleri Budućnosti iz Arilja u dosadašnjem toku takmičenja u okviru Srpske lige Zapad, zabeležili su svega četiri trijumfa od čega su dva ostvarena na samom startu prolećnog dela šampionata.

 

U poslednjem susretu u martu mesecu, kao i u meču koji je odigran 1. aprila, ariljski fudbalski kolektiv je ostvario dva veza na trijumfa u duelima protiv kraljevačke Sloge i Tutina, oba susreta su okončana rezultatom 2:0 i činilo se da ekipa izlazi iz rezultatske krize i da će se ravnopravno uključiti u borbu za opstanak.

Međutim, prethodni period doneo je četiri uzastopna neuspeha (Real Podunavci 0:2, Smederevo 1924 1:2, Sloga Bajina Bašta 1:2 i Sloga Požega 0:2) i Budućnost je ponovo pala na samo dno srpskoligaškog karavana i u ovom momentu ima četiri boda manje u odnosu na kraljevačku Slogu koja se nalazi u sigurnoj zoni.

Nakon prethodnog meča u kojem su Ariljci poraženi od Sloge iz Požege rezultatom 0:2, došlo je do smene trenera na klupi ariljskog kluba. Goran Đukić, koji je u Arilje stigao tokom zimske pauze, nakon osam mečeva u kojima je ekipa zabeležila dva trijumfa i šest poraza, napušta klupu, a klub će morati brzo da reaguje kako bi pronašao novo rešenje na poziciji šefa stručnog štaba.

Foto: Facebook.com/Sport u Arilju

U Arilju ne gube nadu da se opstanak može ostvariti.

 

Već u nedelju 30. aprila ekipu Budućnosti očekuje veliko iskušenje s obzirom da u Arilje stiže Takovo iz Gornjeg Milanovca i biće to jedan od ključnih susreta kada je u pitanju borba za opstanak.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading