NEVEROVATNE SCENE U ARILJU: Domaći igrači su jedini na listi strelaca, a gosti su osvojili sva tri boda!

Autor:

Sport

20.04.2023

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu imali sreće fudbaleri Budućnosti...

NEVEROVATNE SCENE U ARILJU: Domaći igrači su jedini na listi strelaca, a gosti su osvojili sva tri boda!

Foto: facebook.com/Sport u Arilju/printscreen

U okviru 22. kola Srpske lige Zapad na stadionu fudbalskog kluba Budućnost u Arilju, istoimeni sastav ugostio je ekipu Sloge iz Bajine Bašte. Prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:0.

Republika

Ekipa Budućnosti je u ovaj duel ušla sa pretposlednje pozicije na tabeli i 17 osvojenih bodova, dok je sastav Sloge sa jednim bodom više bio na deobi 13. mesta.

Prvu ozbiljniju priliku imali su gosti u 13. minutu, ali je lopta završila van gola.

Uzvratio je Nenad Perović nekoliko trenutaka kasnije na suprotnoj strani, ali je golman Dejan Golubović odlično reagovao.

Prvi put na meču mreža se zatresla u 34. minutu kada je golman gostiju Golubović savladan. Posle centaršuta Basarića sa leve strane na drugoj stativi se našao Baćo Nikolić koji loptu glavom sprovodi u mrežu, 1:0 za Budućnost.

Zaigrali su dosta bolje gosti od primljenog gola, ali do odlaska na odmor promene rezultata nije bilo. Tokom prvih 45 minuta glavni sudija Aleksandar Milivojević pokazao je tri žuta kartona, jedan domaćim, i dva gostujućim igračima.

Nova promena rezultata viđena je u 68. minutu, posle udarca jednog od igrača Sloge, rezervista Stojadinović, koji je ušao samo par trenutaka pre ove situacije, nesrećno kači loptu i ona završava u mreži Budućnosti, 1:1.

Potpuni preoket na meču viđen je u 80. minutu kada se opet zatresla mreža golmana domaćih. Posle ubačaja iz ugla, štoper Sloge je glavom poslao loptu ka golu Budućnosti, Nedeljković je u nameri da reaguje, šalje u sopstvenu mrežu, 2:1 za goste.

Pokušavali su igrači Budućnosti do kraja utakmice da dođu barem do boda, imali su najbolju priliku preko Basarića, ali je njegov udarac završio pored okvira gola. 

Budućnost (Arilje) - Sloga (Bajina Bašta) 1:2 (1:0)

Budućnost: Stanojević, Savić, Perović, B. Nikolić, Tošić, Basarić, Vanić (od 80' M. Nedeljković), Ivanović, I. Nikolić (od 74' Mirković), Tošić (od 67' Stojadinović), Nedeljković

Sloga: Golubović, Novaković (od 46' Filipović), Mitrović, Živanović (od 90'+2' Savić), Arsić, Radojević, Gudurić, Ilić, P. Milosavljević (od 90'+2' Emerum), Tešić (od 87' Džekebdžić), M. Milosavljević (od 85' Nikolić)

Ovim porazom ekipa Budućnosti je značajno umanjila svoje šanse za opstanak u srpskoligaškom karavnu, posle ovog kola dele poslednje mesto sa Mačvom iz Bogatića sa po 17 bodova, dok je sastav Sloge na 12. poziciji sa 21 osvojenim bodom.

U sledećem kolu Slogu očekuje još jedan bitan meč, dočekuju Mladi Radnik 1926 iz Požarevca, dok Budućnost gostuje Slogi iz Požege.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading