PRI SAMOM DNU TABELE, OTIMANJE ZA BODOVE: Mihajlovac slavio kod kuće protiv borbene Sloge!

Autor:

Sport

10.04.2023

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi donjg dela tabele, opravdao je očekivanja.

PRI SAMOM DNU TABELE, OTIMANJE ZA BODOVE: Mihajlovac slavio kod kuće protiv borbene Sloge!

Foto: FK Sloga Bajina Bašta

Susret 20. kola Srpske lige Zapad između OFK Mihajlovca i Sloge iz Bajine Bašte poneo je status izuzetno kvalitetne i srčane utakmice, čemu može svedočiti veliki broj podeljenih kartona. 

 

Obe ekipe očekivano su ušle u duel veoma ofanzivno, gladne pobede i bodova koji bi im pomogli u borbi za opstanak. 

Na samom startu gosti su imali tri velike prilike koje nisu iskorišćene. Tešić je šutirao pored stative, zatim je Veselinović pokušao glavom, a nešto kasnije je isti igrač probao da ugrozi gol protivnika udarcem sa 11, 12 metara, ali lopta nije pronašla put do mreže. Kako to obično i biva, nakon prokockanih šansi usledila je kazna. Domaćin je organizovao napad po desnoj strani terena, usledio je centaršut koji koristi Denković i ekipa OFK Mihajlovca vodi sa 1:0. Igrao se osmi minut susreta.

Nepovoljan rezultat samo je dodatno motivisao Bajinobaštane koji su još borbenije priveli prvo poluvreme kraju, ali promene rezultata nije bilo.

U nastavku meča domaćin se povukao i čvrsto branio rezultat, dok su gosti pojačali intenzitet svojih napada u želji da kući ne odu praznih ruku. 

Viđena je agresivna igra na obe strane koja je dovela do revije žutih kartona, a fudbaler bajinobaštanske Sloge Živanović zaradio je  crveni nakon starta nad Milovanovićem. Crveni karton, nakon što je sudija odsvirao kraj meča, dobio je i njegov saigrač Veselinović, dok će golman Golubović propustiće narednu utakmicu protiv Rađevca zbog akumuliranih javnih opomena.

Ni klupa gostiju nije pošteđena kada su opomene bile u pitanju. 

Do kraja susreta domaćin je uspeo da sačuva rano stečenu rezultatsku prednost kojom je stigao do tri važna boda kojima znatno uvećava šanse za očuvanje statusa u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana.

Foto: OFK Mihajlovac

U Mihajlovcu će se i naredne sezone igrati srpskoligaški fudbalski rang

 

- Srpska liga Zapad, 20. kolo:

OFK Mihajlovac (Mihajlovac) - Sloga (Bajina Bašta) 1:0 (1:0)

OFK Mihajlovac (Mihajlovac): Đorđević, Milosavljević, Marjanović, Jovanović, Denković, Lukić, Bajčić, Stojanović, Šćepanović, Milovanović, Arsenijević. Igrali su još: Kuzmanović, Stanić, Stefanović.

Sloga (Bajina Bašta): Golubović, Mitrović, Živanović, Veselinović, Arsić, Radojević, Gudurić, Ilić, P. Milosavljević, Tešić, M. Milosavljević. Igrali su još: Emerun, Savić, Nikolić.

 U narednoj rundi fudbaleri OFK Mihajlovca putuju u Požegu gde će se sastati sa ekipom Sloge, dok će u Bajinoj Bašti biti odigran važan duel u kojem će domaća Sloga dočekati ekipu Rađevca iz Krupnja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading