KADA SE POKLOPE ENERGIJA, ŽELJA I VOLJA: Rezultat nije mogao da izostane - jednomesečni post je konačno prekinut! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.04.2023

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neka nova pesma se peva u Novim Banovcima.

KADA SE POKLOPE ENERGIJA, ŽELJA I VOLJA: Rezultat nije mogao da izostane - jednomesečni post je konačno prekinut! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Došao je i trenutak da fudbaleri Omladinca iz Novih Banovaca teren napuste visoko uzdignuta čela, sa "tri boda u džepu".

 

Prolećni deo šampionata vojvođanski srpskoligaš je započeo trijumfom u Bečeju gde je u duelu sa nekadašnjim članom elitnog ranga jugoslovenskog fudbala slavio rezultatom 2:1, da bi usledio period od mesec dana i četiri prvenstvena duela tokom kojih su fudbaleri Omladinca zabeležili svega jedan bod i to prethodnog vikenda na gostovanju u Adorjanu kada su sa domaćom Tisom odigrali 1:1.

U međuvremenu je klub načinio radikalne rezove, od promene trenera, do raskida ugovora sa kapitenom ekipe i čini se da su svi navedeni koraci konačno doveli i do željenog rezultata.

Prethodna dva susreta koja su odigrana na stadionu u Novim Banovcima okončana su porazima (Hajduk 1912 Kula 0:1 i Kabel Novi Sad 1:3) i ne čudi što su početni minuti meča protiv četrnaestoplasiranog Stanišića protekli u nešto opreznijoj igri.

Više od pola sata j bilo neophodno domaćinu da "otključa bravu" protivnika. Igrao se 36. minut kada je Dobrijević sjajno centrirao, a Perošević matirao golmana Jeličića. Samo sedam minuta kasnije asistent prvog, postiže drugi pogodak za domaću ekipu. Dobrijević je udarcem glavom na asistenciju Kukolja zatresao mrežu gostiju za dupliranje prednosti.

Puleni trenera Igora Ležaića u nastavak susreta ulaze vidno rasterećeniji i u takvoj konstalaciji snaga na terenu stižu i do trećeg pogotka. Još jednom se ime Dobrijevića našlo na spisku liste strelaca, a asistent je ovoga puta bio Ostojić. Igrao se 62. minut.

Pitanje pobednika tada je bilo i rešeno, a do kraja susreta viđena su još dva pogotka, po jedan na obe strane. Gosti u 78. minutu preko Rončaka uspevaju da smanje rezultat, da bi Perošević svojim drugim golom šest minuta pre poslednjeg zvižduka sudije Nemanje Domazetovskog i definitivno rešio pitanje pobednika ovog susreta, ukoliko se pitanje uopšte i postavljalo.

 

- Srpska liga Vojvodina, 21. kolo:

Omladinac (Novi Banovci) - Stanišić (Stanišić) 4:1 (2:0)

Stadion: FK Omladinac u Novim Banovcima

Gledalaca: 200

Sudija: Nemanja Domazetovski (Pančevo)

Strelci: Perošević 36`, 84`, Dobrijević 43`, 62`; Rončak 78`

Žuti kartoni: Avram, Mirić (Omladinac); Žiža, Ivandekić (Stanišić)

Omladinac (Novi Banovci): Đokić, Rakić (Ostojić), Misić, Biočanin, Dimitirijević, Kukolj (Stojanović), Dobrijević, Perošević, Avram, Čalić, Mirić.

Stanišić (Stanišić): Jeličić, Erdelj, Andrić, Bogunović, Matijaš (Lazić), Kulpinac, Stanić, Vemić (Rončak), Žiža, Radeka, Ivandekić.

Ovim trijumfom Omladinac je stigao do 29. boda i trenutno zauzima sedmu poziciju na tabeli vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana. Sa druge strane, pred ekipom iz Stanišića je grčevita borba za opstanak u navedenom takmičarskom rangu.

U narednom kolu Omladinac gostuje u Belegišu ekipi Podunavca, dok Stanišić dočekuje staropazovačko Jedinstvo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading