PROMENA TRENERA NIJE DOVELA DO ŽELJENOG POBOLJŠANJA: Omladinac tone sve dublje - Kabel odneo bodove iz Novih Banovaca!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.03.2023

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija poraza je nastavljena.

PROMENA TRENERA NIJE DOVELA DO ŽELJENOG POBOLJŠANJA: Omladinac tone sve dublje - Kabel odneo bodove iz Novih Banovaca!

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Nakon poraza u okviru 17. prvenstvenog kola Srpske lige Vojvodina od kulskog Hadjuka 1912 rezultatom 0:1 trener Nikola Drinčić je napustio kormilo Omladinca iz Novih Banovaca, a na njegovo mesto klupsko rukovodstvo je dovelo Igora Ležaića.

 

Međutim, i pod rukovodećom palicom novog šefa stručnog štaba ekipa ne beleži očekivane rezultate. Prethodnog vikenda Novobanovčani su ubedljivo poraženi u Šajkašu rezultatom 0:3, a u subotu 25. marta sa stadiona u Novim Banovcima bodove je odneo i novosadski Kabel.

Pred stotinak gledalaca, favorit na papiru je prvi gol primio u 36. minutu kada je mrežu domaćina zatresao mladi Vanja Apostolovski.

U nastavku susreta gosti uspevaju da stignu do nova dva pogotka, a u listu strelaca su se upisali Dragan Kokanović i Slobodan Nović, da bi konačan rezultat ovog susreta postavio Đurađ Dobrijević golom u 85. minutu susreta.

 

- Srpska liga Vojvodina, 19. kolo:

Omladinac (Novi Banovci) - Kabel (Novi Sad) 1:3 (0:1)

Stadion: FK Omladinac

Gledalaca: 100

Sudija: Goran Tešanović

Strelci: Dobrijević 85`; Apostolovski 36`, Kokanović 70`, Nović 84`

Omladinac (Novi Banovci): Knežević, Rakić (Dimitrijević), Misić, Kukolj (Perošević), Maksimović, Dobrijević, Avram, Mijailović, Vučetić, Cvetojević (Ćalić), Mirić.

Kabel (Novi Sad): Toroman, Drobnjak, Petrović, Bogdanović, Batos, Paunović (Nović), Kokanović (Lučić), Pavlica (Kerkez), Popović, Kljajić (Vujošević), Apostolovski (Novaković).

Nakon trećeg uzastopnog poraza ekipa Omladinca je pala na devetu poziciju vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana sa 25 osvojnih bodova, a već narednog vikenda očekuje ih gostovanje u Adorjanu gde će se sastati sa ekipom Tise.

Sa druge strane, novosadski Kabel dočekuje staropazovačko Jedinstvo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading