ŠOKANTNA ODLUKA: Ceh seriji loših rezultata NIJE PLATIO trener - klub RASKINUO UGOVOR sa kapitenom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.03.2023

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi Banovci nikako da stabilizuju rezultate u prolećnom delu sezone.

ŠOKANTNA ODLUKA: Ceh seriji loših rezultata NIJE PLATIO trener - klub RASKINUO UGOVOR sa kapitenom!

Foto: Starsport

Fudbaleri Omladinca iz Novih Banovaca prolećni deo šampionata dočekali su na šestoj poziciji vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana i smatrani su klubom koji iz drugog plana možda može i da se uključi u trku za sam vrh tabele.

 

Nastavak takmičenja doneo je trijumf nad nekadašnjim članom elitnog ranga srpskog fudbala, ekipom Bečeja 1918, ali su već u narednoj rundi na domaćem terenu poraženi od kulskog Hajduka 1912 što je dovelo i do prekida saradnje sa dotadašnjim trenerom Nikolom Drinčićem.

Kormilo ekipe preuzeo je Igor Ležaić, ali pomaka u rezultatskom smislu i dalje nema. Omladinac je pod rukovodećom palicom novog šefa stručnog štaba prvo poražen na gostovanju u Šajkašu gde je ekipa Borca slavila sa 3:0, da bi prethodnog vikenda iz Novih Banovaca bodove odneo i novosadski Kabel koji je ostvario trijumf rezultatom 3:1.

Foto: Privatna arhiva/Igor Ležaić

Iz kopački na trenersku klupu - Igor Ležaić

 

Nakon novih neuspeha rukovodstvo kluba je odlučilo da ponovo reaguj, ali ovoga puta "na tapetu" nije bio trener, već su se "kola slomila" na kapitenu Marku Vučetiću. O najnovijim dešavanjima javnost je informisao predsednik kluba Igor Mitrović koji je za "Sportski žurnal" izjavio:

- Došao je u septembru prošle godine kao pojačanje, a od starta prolećne sezone dobio je traku. Posle poraza od Kabela, razišli smo se sa Vučetićem i na njega više ne računamo. Došlo je do nesuglasica, idemo dalje.

Prvi čovek Novobanovčana je analizirao i aktuelnu situaciju u klubu:

- Nismo očekivali tri vezana poraza, pogotovu ne toliko visoke protiv Šajkašana i Kabela. Na četiri meča primili smo osam golova, jesenas samo 11. Ispunili smo sve obaveze i pitam se da li je pogrešna selekcija ili je loše tempirana forma. Do kraja moramo da opravdamo poverenje pristalica i da potvrdimo da smo sa najdužim stažom u „Vojvodini”. Igor Ležaić je četvrti trener u prvenstvu, prekinuo je karijeru u interesu Omladinca i ima podršku. Ako se nastavi ovako, biće još rezova, pametnom dovoljno - zaključio je Igor Mitrović

Priliku za izlazak iz evidentne krize omladinac će imati već u nedelju 2. aprila kada će u okviru 20. kola Srpske lige Vojvodina gostovati u Adorjanu ekipi Tise.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading