KLUB JE HITNO REAGOVAO: Evo ko seda na užarenu klupu nakon odlaska legende Partizana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.03.2023

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenerska vrteška.

KLUB JE HITNO REAGOVAO: Evo ko seda na užarenu klupu nakon odlaska legende Partizana!

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

I pored trijumfa na teškom terenu u Bečeju, trener Omladinca iz Novih Banovaca Nikola Drinčić je nakon neuspeha na domaćem terenu u susretu protiv kulskog Hajduka 1912 (0:1), odlučio da podnese neopozivu ostavku, a kako je i najavljeno klub je brzo reagovao na novonastalu situaciju.

 

Kako je istakao prvi čovek kluba iz Novih Banovaca Igor Mitrović, na mesto trenera seniorskog pogona Omladinca, imenovan je Igor Ležaić.

Ležaić odlično poznaje situaciju u novobanovačkom fudbalu. Tokom igračkih dana ispisao je zlatne stranice kluba, prvi je strelac i legenda Omladinca.

Ležaić ima 34 godine, a tokom igračke karijere nastupao je za Rad, Palilulac, Srem iz Jakova, a 2011. godine odlazi u pečalbu. Prvo je šest meseci nosio opremu Drine iz Zvornika, a zatim je tri sezone nastupao za slovačke klubove. Septembra 2014. godine se vratio u zemlju i iz slovačkih Podbrezova poneo opremu novobanovačkog kluba.

Odmah nakon sklopljenog dogovora, novi trener Omladinca je za "Sportski žurnal" izjavio:

- Omladinacje moj klub i kad su mi ponudili mesto trenera, nisam mogao da odbijem. Fizički se još dobro osećam i mogao bih da budem od koristi, ali prihvatanjem trenerskog posla, završio sam karijeru, ako me ne smene posle pet kola.

Foto: Privatna arhiva/Igor Ležaić

Iz kopački na užarenu trenersku klupu

 

Ležaić je istakao i kakvi su klupski ciljvi u nastavku takmičenja:

- Ne odustajemo od borbe za vrh, ali ne postoji pritisak. Želja je da prolećnu sezonu odigramo dobro i da se, kroz nadigravanje, potvrdimo - istakao je novi trener Omladinca.

Priliku za debi i novoj ulozi Igor Ležaić će imati već narednog vikenda kada ekipu Omladinca u okviru 18. kola Srpske lige Vojodina očekuje teško gostovanje u Šajkašu gde će se sastati sa trenutno drugoplasiranim Borcem.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading