ŠOK: Nekadašnji as Partizana napustio klub - očekuje se hitna reakcija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.03.2023

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi prolečni neuspeh zakotrljao j trenersku vrštešku.

ŠOK: Nekadašnji as Partizana napustio klub - očekuje se hitna reakcija!

Foto: Starsport

Sjajno su fudbaleri Omladinca iz Novih Banovaca ušli u prolećni deo sezone kada je u pitanju Srpska liga Vojvodina. Na startu takmičenja u 2023. godini, sa tri boda u džepu vratili su se iz Bečeja, ali je pravi šok ekipa doživela već u drugom meču.

 

U jednom od derbi susreta 17. kola Srpske lige Vojvodina, fudbaleri Omladinca su pred oko 150 gledalaca dočekali kulski Hajduk 1912. Očekivali su domaćini da na krilima premijernog trijumfa mogu stići i do bodova u duelu sa renomiranim protivnikom, ali su pogotkom Matijaševića u 71. minutu Kljani stigli do tri važna boda koja ih ostavljaju u trci za plasman u viši rang takmičenja.

Treba napomenuti da su fudbalere Omladinca u samo par minuta zadesila dva velika šoka. Prvo je u 58. minutu štoper Miloš Tanović, nakon jednog duela nezgodno pao i pri tome j došlo do preloma ruke. Njega je zamenio Ljubisav Biočanin koji je nakon samo četiri minuta provedenih na terenu zaradio crveni karton i ekipa je sa igračem manje ušla u poslednjih pola sata igre.

Po okončanju meča, trener Nikola Drinčić je podneo neopozivcu ostvaku koju je rukovodstvo kluba prihvatilo, a tim povodom prvi čovek kluba iz Novih Banovaca je izjavio:

- Vezao je tri pobede i posle subotnjeg poraza, podneo je ostavku. Prihvatili smo odluku i došlo je do sporazumnog raskida saradnje. Uneo je živost, pucalo je od rada i trgnuo je ekipu iz mrtvila. Krenuli smo sa visokim ambicijama i nije bilo pritiska. Brzo ćemo da reagujemo - istakao je Igor Mirović.

 

Omladinac (Novi Banovci) - Hajduk 1912 (Kula) 0:1 (0:0)

Stadion: FK Omladinac

Gledalaca: 150

Strelac: Matijašević u 71. minutu

Žuti kartoni: Đokić, Mijailović (Omladinac), Simonović, Šušnjar, PoTkozarac (Hajduk 1912)

Crveni karton: Biočanin (Omladinac)

Omladinac: Đokić, Tanović (Biočanin), Kukolj, Dobrijević, Perošević (Ostojić), Avram (Maksimović), Mijailović (Mališ), Vučetić, Cvetojević, Trivić (Misić), Mirić.

Hajduk 1912: Simonović, Plavšić, Damjanović, Jović, janičić, Abramušić, Potkozarac, Matijević (Kočiš), Matijašević (Novaković), Šušnjar, Brborić.

Treba napomenuti da su tokom dosadašnjeg dela sezone ekipu Omladinca predvodila četvrorica trenera. Pre Nikole Drinčića na klupi su sedeli Andrija Poljak, Marko Andrejić i Miodrag Radisavljević, a sada će Novobanovčani morati da imenuju i petog ovosezonskog šefa stručnog štaba.

Omladinac trenutno zauzima sedmu poziciju na tabeli vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana sa 25 osvojenih bodova, a već u narednom 18. kolu očekuje ih teško gotovanje u Šajkašu gde će se sastati sa drugoplasiranom ekipom Borca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading