LIDERU DVA MINUTA DOVOLJNA ZA TRIJUMF: "Traktoristi" upisali još jednu recku - promocija je sve bliža! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.03.2023

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider nastavio uspešnu seriju..

LIDERU DVA MINUTA DOVOLJNA ZA TRIJUMF: "Traktoristi" upisali još jednu recku - promocija je sve bliža! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Novobeogradski "traktoristi" na stadionu u Vojvođanskoj ulici stigli su do 16. prvenstvenog trijumfa u 23 odigrana meča Prve lige Srbije i sa velikom sigurnošću se već sada može tvrditi da će od naredne jeseni po prvi put u svojoj istoriji krenuti u borbu za osvajanja superligaških bodova.

 

Početak susreta protekao je u prilikama sa obe strane, ali su golmani Kojić i Mirković ostali nesavladani. O značaju susreta svakako govori i podatak da je sudija Mladen Jakovljević već u prvih dvadesetak minuta igre pokazao tri javne opomene. "Požuteli su" fudbaler IMT-a Nikola Vukić, dok su sa druge strane žute kartone u početnoj fazi utakmice zaradili Danijel Petković i Dušan Stević.

Na isteku pola sata igra usledio je blickrig domaćina. Nakon kornera koji je u 32 minutu izveo Stevanović, Nikola Savić je bio najviši u šesnaestercu Gornjomilanovčana i IMT stiže do prednosti.

 

 

Samo minut kasnije Miloš Luković šalje precizan udarac sa ivice šesnaesterca, a lopta se od stative odbija u mrežu golmana Nikole Mirkovića i već u tom momentu pitanje pobednika bilo je rešeno.

Nakon stečene prednosti, očekivano je domaćin "skinuo nogu sa gasa", dok su gosti, posebno u nastavak susreta ušli daleko angažovanije. Takav odnos snaga doveo je i do nekoliko prilika fudbalera Metalca, ali su šanse Petronijevića u 54. i Maksimovića devet minuta kasnije otišle u nepovrat.

Posebno treba istaći da se glavni sudija ovog meča Mladen Jakovljević tokom susreta imao pune ruke posla i nakon tri javne opomene u uvodnim trenucima meča, tokom susreta još jedanaest puta se "latio za džep".

U nadoknadi vremena sjajan udarac iskosa sa leve strane uputio je Lazar Milošev, mreža "traktorista" se zatresla, ali vremena za rezultatsko poravnanje više nije bilo.

 

 

IMT (Novi Beograd) - Metalac (Gornji Milanovac) 2:1 (2:0)

Stadion: FK Bežanija

Gledalaca: 200

Glavni sudija: Mladen Jakovljević

Pomoćne sudije: Nebojša Savić, Stefan JEremić

Četvrti sudija: Miroslav Milenković

Stralci: N. Savić u 32. i M. Luković u 33. (IMT); L. Milošev u 90. (Metalac)

Žuti kartoni: Vukić, Kojić, Ćirković, Stefanović i M.Luković (IMT); Petković, Milošević, Bačkulja, Maksimović, Marković,  Vilin, Nešić i Stević (Metalac).

IMT: Kojić, Savić, Vukić (Vidić), Glišić, Stevanović (Stefanović), M.Luković, Džinović (Ćirković), Ćosić, Kodžić (Blagojević), Radočaj, L.Luković (Kijevčanin). Trener: Zoran Vasiljević

Metalac: Mirković, Nikolić, Bačkulja, Petković (Petronijević), Fićović, Milošević (Milošev), Škorić, Marković (Abel), Maksimović (Nešić), Stević, Luković (Vulin). Trener: Nebojša Savić

Nakon meča 23. kola Prve lige Srbije, fudbaleri IMT učvrstili su se na liderskoj poziciji i sve su bliži ostvarenju najvažnijeg cilja, a u narednoj rundi gostuju ekipi Radničkog iz Sremske Mitrovice.

Sa druge strena ekipu Metalca očekuje težak meč na stadionu u Gornjem Milanovcu. Oni će narednog vikenda dočekati pančevački Železničar.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading