RADNIČKA KLASA NA "RUPAČI" STIGLA DO BODOVA: Miljakovac trijumfalno započeo polusezonu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.03.2023

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakotrljala se "bubamara" i na, uslovno rečeno, "malim" beogradskim terenima.

RADNIČKA KLASA NA "RUPAČI" STIGLA DO BODOVA: Miljakovac trijumfalno započeo polusezonu!

Foto: FK Miljakovac

Nakon puna četiri meseca krenula je i prolena borba za bodove u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A", a jedan od zanimljivijih susreta odigran je na igralištu u novobeogradskom Bloku 33.

 

Dve ekipe koje su prvi deo šampionata u beogradskom međuopštinskom fudbalskom rangu okončale na sredini tabele, Novi Beograd i Miljakovac odigrale su meč bez većih šansi za pogotke, ali rovovska borba nije izostala.

Pitanje pobednika rešeno je u samom finišu susreta. Pet minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka  kapiten Miljakovca Nikola Jovanović centrirao sa leve strane. Rezervista Nikola Nicović je prebacio loptu na drugu stativu gde je sam bio Marko Škara koji je glavom savladao golmana domaćih.

Posebno treba napomenuti da je "radnička klasa" na popularno igralište Rupača" istrčala desetkovana zbog brojnih povreda prvotimaca, ali su fudbaleri ove ekipe pružili maksimum i stigli do bodova kojima ostaju i u trci za sam vrh tabele.

Foto: FK Miljakovac

Pobeda na "Rupači"

 

- Međuopštinska liga Beograd - "grupa A", 14. kolo:

Novi Beograd - Miljakovac 0:1 (0:0)

Stadion: "Rupača" u Bloku 33

Strelac: M. Škara 85. minut

Foto: FK Miljakovac

Zasluženo slavlje

 

U narednom 15. kolu Miljakovac dočekuje zemunski 13. maj, dok će Novi Beograd gostovati u Velikoj Moštanici, istoimenoj ekipi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading