NOVA TERZINA MAĐIJA: Zvezda BESPLATNO dovela stranca, a sad ga ne da tom istom klubu za 1,5 miliona evra

Autor:

Sport

01.05.2024

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Marakani verovatno neće ostati, samo je pitanje gde će i za koliko novca.

NOVA TERZINA MAĐIJA: Zvezda BESPLATNO dovela stranca, a sad ga ne da tom istom klubu za 1,5 miliona evra

Foto: Starsport

Iako je dolazak Žan Filipa Krasoa u Crvenu zvezdu bio popraćen velikim očekivanjima, njegova sezona u dresu šampiona Srbije nije ispunila nadanja navijača. Kraso, koji je stigao kao šampion Afrike sa reprezentacijom Obale Slonovače, pokazao je sjajne performanse na početku priprema kod trenera Baraka Bahara, ali je, kako je sezona odmicala, njegova igra je postepeno gubila sjaj.

Finale Kupa Srbije i potom poslednji meč u Superligi na kojem će se slaviti titula, mogli bi biti poslednja prilika za Krasoa da pokaže svoje kvalitete u dresu Crvene zvezde. Međutim, izgleda da je rastanak neizbežan. Postoji interesovanje francuskog kluba Sent Etijena za usluge ovog brzog driblera, ali se javlja problem oko visine obeštećenja, prenosi MaxBet sport. Sent Etijen je navodno spreman da plati do milion i po evra, dok Crvena zvezda zahteva najmanje dva miliona, iako je Kraso došao kao slobodan igrač.

I upravo je to nova mađija Zvezdana Terzića i rukovodstva Zvezde. Srpski šampion je potpisivanje četvorogodišnjeg ugovora sa Krasoom omogućio sebi manevarski prostor da ne mora da ga proda ispod željene sume i samim tim može debelo da zaradi.

Republika

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić i Marko Marin

Žan Filip Kraso je svojim dolaskom u Crvenu zvezdu doneo sa sobom značajno iskustvo osvajanja titula, ali izgleda da se njegov boravak u Beogradu bliži kraju. Pitanje je da li će se Kraso vratiti u Francusku ili će pronaći novi izazov negde drugde.

Podsetimo, ruski mediji su nedavno pisali da on nije u planovima Vladana Milojevića, a vrednost prema Transfermarktu mu je procenjena na čak 5,5 miliona evra. Navodno, Crvena zvezda je Krasoa ponudila Lokomotivi, ali da je moskovski tim tu ponudu odbio. U svakom slučaju, Kraso je na izlaznim vratima, a vervatno je samo pitanje u kom pravcu će ići.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading