KRASOU SE I DALJE TRAŽI POZICIJA: Vladan Milojević otkrio ŠTA SE ZBIVA sa Zvezdinim KAPITALCEM!

Autor:

Sport

11.04.2024

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kvalitet je neosporan, ali nešto ne štima...

KRASOU SE I DALJE TRAŽI POZICIJA: Vladan Milojević otkrio ŠTA SE ZBIVA sa Zvezdinim KAPITALCEM!

Foto: Starsport

Svojim povratkom u Crvenu zvezdu, Vladan Milojević je uspeo da preporodi posrnule fudbalere i ponovo ih vrati u pol poziciju za osvajanje trofeja u Superligi Srbije. Klub iz Ljutice Bogdana ponovo ima sve u svojim rukama i sa četiri boda prednosti, smeši mu se nova šampionska proslava. 

Ni dupla kruna nije isključena, a pobedom protiv Vršca (3:0), crveno-beli su nagovestili da će se snažno boriti na svim frontovima. 

Jedna stvar koja je i dalje nedoumica od Milojevićevog povratka je Žan Filip Kraso. Momak iz Obale Slonovače je blistao u pripremnim utakmicama pod palicom Baraka Bahara, a onda je utihnuo. Ni novi šef struke ga (još uvek) nije prepoprodio, ali je strateg sa Marakane mu je uputio pohvale i otkrio da mu i dalje nije pronađena najbolja pozicija za njegove fudbalske kvalitete.

- Prvi put smo ga stavili da igra sa malim Urošem Sremčevićem, hteli smo da igramo sa dva špica. Kraso ima kvalitet, tražimo koja mu pozicija najbolje prija. Proverili smo ga u Surdulici na desnom boku. Zadovoljan sam, dete dobro radi. Očekujemo dosta od njega- rekao je Milojević i dodao o protivniku koji se veoma dobro pokazao na meču sa aktuelnim šampionom Srbije:

Foto: Starsport

Vladan Milojević

- Izašli smo u izmenjenom sastavu. Odnosom prema igri sam zadovoljan. Nije lako, ima dosta momaka bez kontinuiteta. Kontrolisali smo stanje na terenu, a Vršac zaslužuje pohvale kao dobro organizovana ekipa. Bila je tvrda utakmica, okrećemo se meču sa Železničarom u prvenstvu i želimo da završimo taj deo šampinata kako treba - rekao je Milojević.

Potom je prokomentarisao stanje rovitih fudbalera na meču sa Vršcem. 

- Plan medicinskog osoblja bio je da Bukari odigra pola sata. Dragović se oseća dobro fizički, nije imao nikakve probleme - istakao je Milojević za Spor Klub. 

Govorio je i o činjenici da Zvezda nije primila gol na šestoj uzastopnoj utakmici.

- To je fudbal, statistika. Mene to ne dodiruje mnogo. Radimo da bismo imali što manje udaraca ka našem golu, ali bilo je u poslednje vreme dosta Glazerovih odbrana. Igramo visoko, nemoguće je da držite koncentarciju 90 minuta - naglasio je šef struke i dodao o daljim očekivanjima: 

- Išao bih u priči samo od utakmice do utakmice. Plasirali smo se među četiri najbolje ekipe, videćemo u žrebu ko će da nam dođe. Sve ekipe su dobre, kao što nas i u plej-ofu čekaju najbolje. Ulazimo u interesantnu završnicu sezone, biće dosta dobrih utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading