TRANSFER "BOMBA" NA MARAKANI! Zvezda ŽELI bivšeg igrača MANČESTER SITIJA! On je PRIORITET Vladana Milojevića!

Autor:

Sport

09.04.2024

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakvo bi to pojačanje bilo.

TRANSFER "BOMBA" NA MARAKANI! Zvezda ŽELI bivšeg igrača MANČESTER SITIJA! On je PRIORITET Vladana Milojevića!

Foto: www.profimedia.rs

Posle završetka pozajmice u TSC, Luka Ilić se vratio u redove francuskog kluba Troa, ali Crvena zvezda očigledno ipak nije odustala od želje da dovede talentovanog vezistu nazad na "Marakanu", nakon što su neki prethodni pokušaji propali.

Prema informacijama italijanskog "Tutomerkato", na Marakani intenzivno rade na ovom transferu i postoji mogućnost da se on vrlo brzo i realizuje.

Prema navodima, Zvezda planira da ponudi nekadašnjem igraču Mančester sitija trogodišnji ugovor, a postoji velika želja igrača da se vrati na Marakanu.

Foto: Starsport

Luka Ilić

Prema dostupnim informacijama, Luka Ilić je odbio da produži ugovor sa Troomom i trebalo bi da dođe kao slobodan igrač.

Takođe, prethodnih meseci se pojavila informacija da je glavni rival crveno-belima u angažovanju Luke Ilića upravo Verona. U pitanju je klub u kojem je brat fudbalera u pitanju, Ivan Ilić, procvetao i zaradio sebi transfer u Torino. Svakako da je ponuda iz Italije, ukoliko postoji, primamljiva, ali Marakana je druga kuća mladog fudbalera.

Ilić ima 24 godine i u paketu sa mlađim bratom Ivanom ga je Mančester Siti kupio od Crvene zvezde za 5.500.000 evra kada su još bili maloletni tinejdžeri. Ostao je godinu dana na Marakani kao pozajmljen igrač, a potom je dve godine bio pozajmljen holandskoj Bredi i godinu i po Tventeu.U januaru 2022. otišao u Trou, koja je neka vrste filijale Mančester Sitija, jer su oba kluba u vlasništvu arapske Siti grupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading