MILOJEVIĆ NAJAVIO POVRATAK NEDELJKOVIĆA! Evo kada bi mladi bek mogao da zaigra!

Autor:

Sport

06.04.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas nastavak Superlige Srbije.

MILOJEVIĆ NAJAVIO POVRATAK NEDELJKOVIĆA! Evo kada bi mladi bek mogao da zaigra!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 16 časova gostuju Radniku u Surdulici u okviru pretposlednjeg 29. kola domaćeg šampionata.

Trener crveno-belih Vladan Milojević poziva na oprez, uprkos trenutnom stanju na tabeli.

Uprkos stanju na tabeli ekipe Radnika, smatram da je utakmica za pažnju. Gledali smo ih u zadnjim mečevima, davali su maksimum i siguran sam da će im biti izazov da pred punim stadionom odigraju protiv Zvezde. Neće biti lako i imam pun respekt prema Radniku. Ne postoje unapred upisani bodovi, i uvek razmišljam kao da je preko puta nas najbolji mogući protivnik - počeo je Milojević.

Standings provided by Sofascore

 
Smatra Milojević da u pojedinim trenucima, tim iz Surdulice nije imao ni sreće.
 
Đorđević radi dobar posao i na mnogo utakmica je Radnik nesrećno primao golove, neke koje u ovom rangu takmičenja ne bi trebalo. Ipak, to je sastavni deo igre. Očekujem takmičarski Radnik sa dobrom taktikom koju će trener postaviti kako bi izvukao maksimum. Biće teška utakmica, dodao je trener crveno-belih.
 
Zatvoren je šef stručnog štaba Zvezde kada je u pitanju najava postave koja će zaigrati sutra. 
 
Zadovoljan sam svim igračima koje treniram. Ne bih otkrivao ko će sutra biti bonus, a videćemo da li će Nedeljković biti spreman za derbi u plej-ofu - podvukao je Milojević.

Posle ovog kola, crveno-beli igraju protiv Železničara i time zatvaraju priču kada je u pitanju regularni deo šampionata. Ukoliko slave na jednom od ova dva meča obezbediće pol-poziciju pred plej-of.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading