MILOJEVIĆ PRED SUSRET ZVEZDE I VRŠCA: "Mi poštujemo SVAKOG protivnika"!

Autor:

Sport

09.04.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek strateg iz Ljutice Bogdana nije siguran kakav će tim izvesti.

MILOJEVIĆ PRED SUSRET ZVEZDE I VRŠCA: "Mi poštujemo SVAKOG protivnika"!

Foto: Starsport

Vladan Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv najvećeg iznenađenja Kupa Srbije, ekipe OFK Vršca u sredu od 19.00 časova na Marakani. 

Pred meč strateg "crveno-belih" Vladan Milojević govorio je za klupski sajt.

ilojević je istakao da još ne zna na koga može da računa u sutrašnjem meču.

- Ne znam još uvek kakav će tim izaći na teren, ali će stvari biti jasnije posle današnjeg treniga, te ću tada i odlučiti. Mi poštujemo svakog protivnika i u tom maniru ćemo ući u utakmicu, sa ciljem da prođemo dalje - rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević uoči duela protiv OFK Vršca u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Foto: Starsport

Vladan Milojević

Dodao je i da pored svega, ne brine zbog igrača.

- Videćemo za Dragovića, čekam odluku medicinskog tima. Što se tiče Glazera, zadovoljan sam kako radi i brani. Ne brine me ništa što se tiče igrača - istakao je Milojević.

Osvrnuo se i na prerhodnu utakmicu protiv Radnika u Superligi.

- Ne može svaki put da bude savršeno. Ne znam kako to ljudi tako gledaju, ali dobro. Za nas je bilo najvažnije da osvojimo tri boda i uspeli smo u tome - zaključio je Milojević.

Crveno-beli su posle rastanka sa Barakom Baharom potpuno preokrenuli sezonu. Uspeli su da osvoje vodeću poziciju pred plej-of i imaju četiri boda prednosti pred susret sa Partizanom u doigravanju. Čak i da izgube, Milojevićevi izabranici će samo morati da ne kiksnu do kraja i imaće zagarantovanu krunu šampiona. Trofej u Kupu bi stoga bio samo šlag na tortu i dokaz višegodišnje dominacije srpskim fudbalom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading