BRUTALNA TUČA NA NASTUPU TANJE SAVIĆ! Osvanuo jeziv snimak LOMA, policija odmah reagovala! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.04.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krš i lom na sve strane!

BRUTALNA TUČA NA NASTUPU TANJE SAVIĆ! Osvanuo jeziv snimak LOMA, policija odmah reagovala! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

U ranim jutarnjim časovima četvrtka, u blizini Mostara, tačnije u klubu u mestu Blagaj, došlo je do incidenta tokom nastupa pevačice Tanje Savić. Prema saopštenju MUP HNŽ, došlo je do tuče, ali nije bilo upotrebe vatrenog oružja, a srećom, nije bilo povređenih.

Na snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama može se videti razmere štete koja je nastala tokom tuče. Krš i lom su jasno vidljivi, što ukazuje na to da je došlo do nemilog događaja, navodi bosanski portal Bljesak.info.

Tanja Savić se još uvek nije oglasila povodom ovog incidenta. Podsećanja radi, u avgustu prošle godine, došlo je do pucnjave na koncertu Aleksandre Prijović u ovom klubu, ali srećom nije bilo povređenih od vatrenog oružja.

Inače, Tanja je pronašla sreću u vezi sa pilotom Mukijem Bešićem, a njihova ljubav je u potpunosti ispunjava. Pevačica nedavno nije krila svoje zadovoljstvo i sreću, te je čak izjavila da se krčkaju planovi o svadbi i venčanju.

Republika

Foto: instagram.com/thelifeofmuki, ATA Images/Antonio Ahel

Tanja Savić se udaje za pilota Mukija Bešića

Želela bih da napravim prvo svoj 40. rođendan, pa da se udam. Daj Bože da bude velika svadba. Videćemo da li ćemo sleteti avionom, zavisi koji avion, ja se bojim... - otkrila je pevačica u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'', te priznala da uživa u ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading