OVDE SE SEKA NALAZI NAKON HAPŠENJA: Pevačica uhvaćena u AKCIJI nakon skandala u Cirihu (FOTO)

Autor:

Zabava

10.04.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica uhvaćena na ovom mestu nakon vesti da je racija upala u klub kom je pevala!

OVDE SE SEKA NALAZI NAKON HAPŠENJA: Pevačica uhvaćena u AKCIJI nakon skandala u Cirihu (FOTO)

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Seka Aleksić

Kako je Republika prva pisala, pevačica Seka Aleksić nastupila je u jednom klubu u Cirihu, u noći između subote i nedelje, kada je švajcarska policija u jednom momentu prekinula njen nastup. Kako smo saznali, policija u Cirihu je utvrdila da vlasnik kluba u kojem je Seka nastupala nije imao radnu dozvolu, zbog čega je njena svirka održana "na crno". Zbog kršenja zakona, vlasnik je odmah priveden, te na licu mesta platio kaznu.

Policija je došla na naš nastup u subotu uveče, ustanovili su da nisu adekvatne radne dozvole. Policija je uzela izjave i naplatila vlasniku kaznu, kao i kaznu za Seku i njen bend - naveli su iz PR službe Seke Aleksić za naš portal.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Racija upala na nastup Seke Aleksić u Cirihu

Inače, kako se može videti na društvenoj mreži Instagram, pevačica se trenutno nalazi u svom domu u Novoj Pazovi, gde sunčano vreme provodi sa svojim sinovima, Jakovom i Jovanom. Sudeći po snimcima koje je Seka obajvila, izgleda da je skandal u Švajcarskoj nije dotakao, te da sa osmehom uživa u porodičnom okruženju.

Podsećanja radi, pevačica Seka Aleksić nedavno je doživela šok kada joj je na nastupu prišla devojka i zatražila da joj se potpiše na grudima. Naime, pomenuta devojka je veliki fan Aleksićke, pa nije mogla da je ne natera na ovaj potez. Međutim, Seka je to sa zadovoljstvom učinila, a potom uz osmeh poručila:

Odavno se nisam na s*** potpisala! I to tvrdu, tvrdu! Samo na velike! - rekla je Seka kroz smeh tom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading