SRPSKA TIKTOKERKA IMALA SAOBRAĆAJKU! Slupala besnu mašinu od 150.000 EVRA, evo u kakvom je stanju (FOTO)

Autor:

Zabava

10.04.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanule fotografije sa lica mesta, ovo je izazvalo udes!

SRPSKA TIKTOKERKA IMALA SAOBRAĆAJKU! Slupala besnu mašinu od 150.000 EVRA, evo u kakvom je stanju (FOTO)

Foto: instagram.com/tammbojanic

Popularna tiktokerka Tamara Bojanić doživela je saobraćajnu nezgodu u Beogradu, kada su se sudarila dva automobila, jedan od kojih je bio njen mercedes, dok je drugo vozilo bilo "škoda". Srećom, u ovoj nezgodi nije bilo povređenih, a Bojanićeva se odmah oglasila sa lica mesta.

Naime, Tamara je objavila šokantan video-snimak na društvenoj mreži Instagram, a zatim svojim pratiocima pokazala u kakvom je stanju nakon udesa, ali i kako izgleda njena besna mašina posle "čukanja".

- Kad me mama do sad nije ubila, e sad sigurno hoće! Brate, da li je moguće ovo... Haos, ode "GT" u k**ac! Nije ništa, veruj mi - istakla je Bojanićeva sa mesta nezgode, a zatim i objavila fotografiju kako pozira na svom polupanom automobilu, koji i dalje udara u drugo vozilo, poručivši da nije dobro gledala u retrovizor, te da je za udes kriva ona:

- Ja sam jedino žensko koje ne gleda u ogledalo (retrovizor) - napisala je tiktokerka u okviru svoje objave, što je dodatno razbesnelo javnost.

Podsećanja radi, Tamara Bojanić je svoju popularnost stekla pre svega zahvaljujući svojim provokativnim snimcima i fotografijama na društvenim mrežama, a posebno na socijalnoj platformi TikTok. Ipak, malo ko zna da je Tamara nekada bila perspektivna teniserka. Naime, ona je svojevremeno bila članica "Fed kup" reprezentacije Crne Gore 2014. i 2015. godine, a njeni juniorski teniski rezultati bili su izuzetno zapaženi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading