OVO JE NAJLUĐE MESTO GDE JE BRENA VODILA LJUBAV: Uzela 150.000 EVRA u jednom danu!

Autor:

Zabava

10.04.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok priznanje proslavljene pevačice uživo u programu!

OVO JE NAJLUĐE MESTO GDE JE BRENA VODILA LJUBAV: Uzela 150.000 EVRA u jednom danu!

Foto: printscreen/RTV Pink

Lepa Brena, jedna od najpopularnijih pevačica sa prostora bivše Jugoslavije, sinoć je gostovala u emisiji "Amidži šou" gde je otkrila malo poznate detalje o svom braku sa nekadašnjim teniserom Slobodanom Bobom Živojinovićem. Pored toga, pevačica je iznela i nekoliko zanimljivih detalja o svojim ljubavnim avanturama.

Naime, na pitanje koje je najneobičnije mesto gde je vodila ljubav, Brena je iznenadila odgovorom,

- Pa, u autu - priznala je pevačica, a ova neobična lokacija definitivno je izazvala pažnju javnosti i dodatno uvećala interesovanje za njenu priču.

Republika

Foto: RTV Pink

Lepa Brena imala intimne odnose u autu

Inače, kada je reč o finansijskim uspesima, Brena je otkrila da je samo u jednom danu zaradila čak 150.000 evra, ističući da je to postigla prodajom imovine. Ovaj podatak dodatno naglašava njen uspeh i finansijsku stabilnost koju je postigla kroz svoju karijeru.

- Malo ću i da smanjim cifru... Eto, 150.000 evra. Prodaš kuću i zaradiš puta deset! Ili auto, tako... - istakla je proslavljena folkerka.

Republika

Foto: RTV Pink

Lepa Brena zaradila 150.000 evra u jednom danu

Pevačica je istakla da su i ona i Boba imali svoje izazove u braku, te da je normalno da se dešavaju usponi i padovi. Ipak, istakla je važnost postavljanja prioriteta u odnosu, te naglasila da je bolje imati dobar razvod umesto lošeg braka.

- Normalno je to da se dešavaju usponi i padovi. Moraju se gledati prioriteti, ne verujem da će svaka nova ljubav biti trajna. Bolje dobar razlaz nego loš brak. Boba i ja smo preležali dečije bubice. On je čovek bio ostvaren u profesionlanom žvotu. On voli život, voli porodicu, ja volim da pratim nekoga, i da imam jaku ličnost pored sebe - poručila je Brena i prvi put otkrila da je Boba zbog nje gubio mečeve:

- Boba je gubo mečeve da bi se video sa mnom. To je neverovatno, ali on je tačno znao gde može. Meni je bilo neverovatno jer je on to želeo, ali ipak je on čovek profesionalac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading