MARIJA ŠERIFOVIĆ SE GUŠI U SUZAMA ZBOG SINA: Potresno obraćanje rasplakalo javnost, pevačica BRIŠE SUZE (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.04.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogla da obuzda emocije!

MARIJA ŠERIFOVIĆ SE GUŠI U SUZAMA ZBOG SINA: Potresno obraćanje rasplakalo javnost, pevačica BRIŠE SUZE (VIDEO)

Foto: shutterstock, ATA Images/Antonio Ahel

Poznata pevačica Marija Šerifović nedavno je održala koncert u Podgorici, gde je svojim nastupom oduševila publiku stvarajući atmosferu za pamćenje. Pored muzičkog užitka, ona je svojim rečima izazvala snažne emocije kod prisutnih, što je bio poseban trenutak za sve koji su prisustvovali koncertu.

Naime, na kraju koncerta, Marija je tradicionalno održala kratak govor, ali ovoga puta je posebno dirnula prisutne svojim rečima. Kada je pomenula svog naslednika, publika je reagovala sa ovacijama, a pevačica nije mogla da sakrije svoje emocije, te se rasplakala kada je ugledala fotografije malog Marija.

Imam jednu molbu za nas. Vreme u kojem živimo je neverovatno odvratno. Probajte da budete neki dobri ljudi, neka dobra devojka, momak, komšija, šef... Zašto? Zato što je ovaj život samo jedan i sve će ovo brzo proći. Ja se trudim da iz dana u dan budem što bolji prijatelj i što bolja šefica, ćerka, sada i što bolja majka - rekla je Marija, prenose domaći mediji, i nasmešila se sa puna emocija na pomen naslednika, a publika je ovo pozdravila velikim aplauzom, te dodala:

 

 

Probajte da vas po dobrome pamte!

Podsećanja radi, Marija Šerifović posvetila je deo koncerta u Podgorici svirepoj ubijenoj Danki Ilić (2) iz mesta Banjsko Polje kod Bora, otpevavši pesmu "Dobar vam dan". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (9)

Loading
Branislav

10.04.2024 13:18

На коју рупу је Марија родила дете које зове сином

Odgovori 5 13
Normalni

11.04.2024 07:05

@Branislav - Bog ce ti ga znati.To je perverzni svet kog je i onaj deo ,Svet koji vodi Svet koji dodjeljuje tj deli medju sinom nagrade.Pa zar neko moze vjerovati da je njena nagrada n'a Pesmi evrovizije zasluzena.Zasluzila je promocija njene seksualne orijentacije.

Đokica

12.04.2024 16:03

@Normalni - Da. U pravu si

bane

10.04.2024 16:57

odvratna !