POSLEDNJE DELO SLAĐANE MILOŠEVIĆ PRED SMRT KIDA DUŠU: Znala je da su joj dani ODBROJANI, morala je odmah da reaguje... (FOTO)

Autor:

Zabava

09.04.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog iznenadne bolesti, čuvena pevačica donela hitnu odluku pred smrt!

POSLEDNJE DELO SLAĐANE MILOŠEVIĆ PRED SMRT KIDA DUŠU: Znala je da su joj dani ODBROJANI, morala je odmah da reaguje... (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Slađana Milošević

Legendarna muzička zvezda, Aleksandra Slađana Milošević iznenadila je preminula 26. marta nakon što je izgubila životnu bitku u Zemunskoj bolnici posle kraće bolesti. Tek nakon 15 dana, rok princeza je ispraćena na večni počinak na groblju Lešče u Beogradu, gde je sahranjena pored oca, Milutina Miloševića, što je i bila njena poslednja želja. Međutim, malo ko zna šta je čuvena pevačica uradila neposredno pred smrt, uoči hitne hospitalizacije, kada je bolest uzela maha.

Naime, Miloševićeva je godinama unazad imala psa, čivavu Princezu Morgan, od koje se ni u jednom trenutku nije odvajala, čak ni kad je odlazila na snimanja i gostovanja u emisijama. Međutim, kako Republika saznaje, svesna da više ne može da se brine o njoj zbog svog zdravstvenog stanja, istaknuta umetnica je donela odluku da je vrati ženi od koje ju je kupila, a zatim je i svog voljenog kućnog ljubimca navela u svom testamentu.

Republika

Foto: printscreen/facebook.com/Aleksandra Sladjana Milosevic

Slađana Milošević pre smrti zbrinula svog psa, Princezu Morgan

- Slađana je bila jako vezana za svoju čivavu. Od nje se nikad nije odvajala, Morgan je sa njom išla i na snimanja, sastanke, šetnje, putovanja... Svuda ju je vodila. Ona je kroz godina postala sastavni deo nje i Slađana nije mogla da zamisli ni jedan jedini trenutak bez tog psa - priča izvor za naš portal, te dodaje da je pokojna rokerka neposredno pred smrt donela odluku da je zbrine:

- Nažalost, nije mogla više da se brine o njoj. Bolest je uzela maha... Pred odlazak u bolnicu, Slađana je pozvala ženu od koje je i kupila čivavu i odlučila da joj je bez naknade vrati. Htela je da bude sigurna da će neko zaista brinuti o njoj dok nje nema. Zbog toga, nakon što je shvatila da su joj dani odbrojani, sastavila je testament i deo svoje ušteđevine prepisala upravo toj čivavi. Zvuči neverovatno, ali takva je bila Slađana. Neverovatna i uvek svoja. Takva je ostala i do smrti.

Republika

Foto: printscreen/facebook.com/Aleksandra Sladjana Milosevic

Slađana Milošević sa svojim psom, čivavom Princezom Morgan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading