DRAMA NA SAHRANI SLAĐANE MILOŠEVIĆ: Bratu se NAGLO SLOŠILO tokom opela, jedva stoji na nogama!

Autor: G.D./O.B.

Zabava

08.04.2024

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat Slađane Milošević, Goran jedva stoji na nogama.

DRAMA NA SAHRANI SLAĐANE MILOŠEVIĆ: Bratu se NAGLO SLOŠILO tokom opela, jedva stoji na nogama!

Foto: Republika.rs

Brat Slađane Milošević

Rok princeza Aleksandra Slađana Milošević danas će biti sahranjena na groblju Lešće u Beogradu, a portal Republika nalazi se na licu mesta, odakle ćemo izveštavati iz minuta u minut. 

Na sahrani Slađane Milošević, njenom bratu Goranu Milošević je pozlilo od tuge i bola. On se jedva suzdržavao na nogama, a od njega se nisu odvajali prijatelji i porodica, koji su mu pružili poršku u ovim najtežim trenucima. 

 

Inače, Aleksandra Slađana Milošević rođena je u Beogradu 3. oktobra 1955. godine i smatrana je ikonom novog talasa osamdesetih u Jugoslaviji.

Podsetimo, Slađana Milošević dugi niz godina se borila sa autoimunom bolesti, a poslednje dane je provela u zemunskoj bolnici. 

- Od napuštanja bolnice i lečenja koje je sa kraćim prekidima trajalo dve godine, moje zdravlje je i dalje ugroženo, ali ako ništa drugo osećam se slobodnije. Ne pripadam ljudima koji zahtevaju više nego što im pripada - rekla je tada Slađana.

- Bolest nosi naziv Sjegrenov sindrom. Njena simptomatologija i način lečenja i dalje su nepoznati mnogim doktorima. Često je svode na pojednostavljeni imunološki poremećaj, a ona je u stvari smrtonosna. Nažalost, bolest je veoma teška, sa brojnim imunološkim promenama. Napada sve telesne sisteme. Jedino kineska tradicionalna medicina može pomoći, jer od ranih dana tretira čoveka kao jedinstvenu celinu. U zapadnoj medicini jedino psihosomatika ima takav pristup. Čovek je jedinstvo tela i psihe i samo tako se može lečiti - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Piva

09.04.2024 20:13

Pozlilo,ne slosilo ?