"SAMO SI JEDNOM REKLA..." Oproštajni govor Dada Topića KIDA DUŠU - ove reči je posvetio pokojnoj Slađani Milošević! (VIDEO)

Autor: G. D. / B. P. M.

Zabava

08.04.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač održao govor na sahrani svoje koleginice, sa kojom je snimio veliki hit!

Porodica i prijatelji legendarne pevačice Slađane Milošević okupili su se na groblju Lešće u Beogradu, kako bi ispratili muzičku divu na večni počinak. Potresan govor održao je Dado Topić, koji je među prvima došao da se oprosti od Slađane, sa kojom je snimio veliki hit "Princezu".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dado Topić na sahrani Slađane Milošević

- Mnogo smo se družili, bila si drag prijatelj. Nisam mislio da ćemo se ovako brzo rastati. Nas dvoje smo jedno drugom poklonili stihove, jednu predivnu pesmu, baladu, koja nas je vezala i verujem ostaće dugo u srcima svih koji su nas voleli i svim onima koji će nas voditi za buduća vremena. 

- Samo si jednom rekla u šali da svoje mesto vidiš među zvezdama. Bila si jedinstvena, drugačija od svih, a toliko blaga, divna i iskrena sa svima koje si volela. Ostajem ovde srećan što sam bio jedan od njih - ispričao je Dado drhtavim glasom.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dado Topić drži govor

Podsetimo, avangardna umetnica Aleksandra Slađana Milošević preminula je 26. marta 2024. godine u Zemnuskoj bolnici, nakon kraće bolesti. Smrt je potvrdila njena prijateljica Biljana Petrović. Rođena je 3. oktobra 1955. godine u Beogradu i smatrana je ikonom novog talasa osamdesetih u Jugoslaviji. Slađana je poslednjih deset dana života provela u Zemunskoj bolnici, gde se lečila.

Pevačica je svojevremeno pričala o svojoj bolesti.

- Bolest nosi naziv Sjegrenov sindrom. Njena simptomatologija i način lečenja i dalje su nepoznati mnogim doktorima. Često je svode na pojednostavljeni imunološki poremećaj, a ona je u stvari smrtonosna. Nažalost, bolest je veoma teška, sa brojnim imunološkim promenama. Napada sve telesne sisteme. Jedino kineska tradicionalna medicina može pomoći, jer od ranih dana tretira čoveka kao jedinstvenu celinu. U zapadnoj medicini jedino psihosomatika ima takav pristup. Čovek je jedinstvo tela i psihe i samo tako se može lečiti - govorila je ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vatrogasac

09.04.2024 16:01

U Srbiji još jedan čovek manje. Ovde je vakog dana sve više onih koji su neljudi.