POTRESNE SCENE NA SAHRANI SLAĐANE MILOŠEVIĆ: Jecaji ODJEKUJU KAPELOM, ovaj detalj će vam naterati SUZE na oči! (VIDEO)

Autor: G.D./O.B.

Zabava

08.04.2024

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sahrani Slađane Milošević potresne scene!

POTRESNE SCENE NA SAHRANI SLAĐANE MILOŠEVIĆ: Jecaji ODJEKUJU KAPELOM, ovaj detalj će vam naterati SUZE na oči! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Danas se održava sahrana Slađane Milošević, a porodica, prijatelji i poštovaoci njene muzike okupili su se ispred kapele kako bi odali poslednju počast. Među prisutnima je i Dado Topić, sa kojim je pevačica ostvarila brojne muzičke uspehe.

U kapeli se čuje pesma "Princeza", koju je Slađana izvodila sa Dadi Topićem, što dodatno pojačava emotivnu atmosferu. Prijatelji i kolege iz muzičke industrije izražavaju svoje duboko žaljenje zbog gubitka talentovane pevačice.

 


Pored kovčega Slađane Milošević, postavljeni su brojni venci sa emotivnim oproštajnim porukama. Ovi gestovi svedoče o velikom uticaju koji je Slađana imala na svoju publiku i kolege iz muzičke industrije.

Slađana Milošević je ostavila neizbrisiv trag u domaćoj muzici, a njene pesme i interpretacije ostaju nezaboravne. Njen doprinos muzičkoj sceni biće večno upamćen, a njeno nasleđe nastaviće da inspiriše buduće generacije muzičara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Sahrana će se održati na groblju Lešće u 15 časova, gde će Slađana Milošević primiti svoj završni pozdrav od porodice, prijatelja i poštovaoca njene umetnosti. Njeni najbliži i poštovaoci će se oprostiti od nje uz tužne, ali dostojanstvene trenutke sećanja i poštovanja prema pevačici koja je obeležila jedno muzičko doba.

Slađana Milošević će zauvek ostati u sećanju kao talentovana umetnica koja je svojom muzikom dotakla mnoge srca i ostavila neizbrisiv pečat na domaćoj muzičkoj sceni.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading