GDE SE SADA NALAZI TELO SLAĐANE MILOŠEVIĆ? Šok saznanje o SAHRANI pevačice, nakon SMRTI njene ostatke su ostavili OVDE!

Autor:

Zabava

07.04.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Milošević preminula je iznenada, a sada je otkriveno gde se nalazi njeni ostaci!

GDE SE SADA NALAZI TELO SLAĐANE MILOŠEVIĆ? Šok saznanje o SAHRANI pevačice, nakon SMRTI njene ostatke su ostavili OVDE!

Foto: printscreen/youtube/kurir

Posle smrti čuvene umetnice i pevačice Slađane Milošević, javnost je ostala u neizvesnosti u vezi sa njenim posmrtnim ostacima. Čuvena pevačica još uvek nije sahranjena, a razlog za to leži u čekanju odobrenja da se telo pokojne muzičke legende položi u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Sahrana će se održati u ponedeljak 8. aprila u 15 časova na groblju Lešće u Beogradu. 

Svetlana Grubor, PR predsednika Privremenog organa grada Beograda, izjavila je da nema informaciju o odluci, dok je Jelena Tinska, bliska prijateljica pokojne umetnice, istakla da se još uvek čeka odobrenje za sahranjivanje u Aleji zaslužnih građana.

Foto: ATA Images

Slađana Milošević

 


Jelena Tinska, bliska prijateljica pokojne Slađane Milošević, istakla je da se još uvek čeka odobrenje za sahranjivanje u Aleji zaslužnih građana. Njena želja je bila da bude sahranjena na Lešću, pored oca, međutim, njen brat želi da bude sahranjena u Aleji zaslužnih građana. Situacija je i dalje neizvesna, a javnost i dalje čeka vesti o konačnoj odluci.

Još uvek se ništa ne zna. Njena želja je bila da bude sahranjena na Lešću, pored oca, međutim, njen brat želi da bude sahranjena u Aleji zaslužnih građana, ali čeka se odobrenje. Nemamo nikakve informacije za dalje, ni ja sama ne znam šta se dešava - rekla je bivša balerina i glumica, prenosi Kurir.

Foto: youtube.com/printscreen

Slađana Milošević

 


Prema poslednjim saznanjima, telo Slađane Milošević nalazi se u JKP "Pogrebne usluge". Sekretarica ove ustanove potvrdila je da je telo i dalje kod njih u kapeli. Inače, prema važećem cenovniku, zadržavanje posmrtnih ostataka u kapeli se dodatno naplaćuje, pri čemu jedan dan košta 6.240 dinara.

Prema poslednjim saznanjima, telo Slađane Milošević nalazi se u JKP "Pogrebne usluge".

Da, telo je i dalje kod nas u kapeli - rekla je sekretarica koja se javila na telefon ove ustanove.

Ova situacija je izazvala pažnju javnosti i postala predmet rasprave u medijima, dok se i dalje čeka konačna odluka o mestu gde će biti sahranjena Slađana Milošević, ostavljajući mnoge u neizvesnosti iščekivanja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading