POJAVILE SE SVEĆE ISPRED ULAZA SLAĐANE MILOŠEVIĆ: Smrt pevačice pogodila ceo region!

Autor:

Zabava

27.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se ispred ulaza Slađane Milošević pojavilo cveće i sveće, koje je neko ostavio kako bi ostavio počast pevačici!

POJAVILE SE SVEĆE ISPRED ULAZA SLAĐANE MILOŠEVIĆ: Smrt pevačice pogodila ceo region!

Foto: FOTO TANJUG / SAVA RADOVANOVIC

Slađana Milošević, legendarna rokerka, preminula je juče, 26. marta 2024. godine u Zemunskoj bolnici nakon kraće bolesti. Vest o smrti slavne pevačice potresla je region, kako su uz njenu muziku odrastale mnoge generacije. Slađana je bila voljena i među kolegama, koje se od juče opraštaju potresnim porukama od nje.

Republika

Foto: ATA Images

Neko je ostavio cveće i tri sveće ispred ulaza Slađane Milošević

Ispred zgrade u kojoj je živela danas se pojavilo cveće i tri sveće, koje je neko ostavio kako bi Slađani odao počast, prenosi "Informer".

Slađana je bila hospitalizovana pre nekoliko meseci zbog lošeg zdravstvenog stanja, a tada je govorila o svojoj bolesti.

- Bolest nosi naziv Sjogrenov sindrom. Njena simptomatologija i način lečenja i dalje su nepoznati mnogim doktorima. Često je svode na pojednostavljeni imunološki poremećaj, a ona je u stvari smrtonosna. Nažalost, bolest je veoma teška, sa brojnim imunološkim promenama. Napada sve telesne sisteme. Jedino kineska tradicionalna medicina može pomoći, jer od ranih dana tretira čoveka kao jedinstvenu celinu. U zapadnoj medicini jedino psihosomatika ima takav pristup. Čovek je jedinstvo tela i psihe i samo tako se može lečiti - ispričala je tada pevačica, koja je u međuvremenu izgubila život.

Republika

Foto: ATA Images

Slađana je preminula juče, 26. marta 2024. godine

Aleksandra "Slađana" Milošević rođendan je 3. oktobra 1955. godine u Beogradu i smatra se ikonom nogovog talasa 1980-ih u bivšoj Jugoslaviji. Interesovanje za muziku pokazala je još u detinjstvu, a prvi nastup imala je na festivalu "Studentsko ljeto" u Maglaju 1974. godine, gde je osvojila "Grand Prix".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading