"TONI JE VARAO DRAGANU OD 2013. GODINE" Ispivali novi ŠOKANTNI detalji o RAZVODU folk zvezde - svi u ČUDU!

Autor:

Zabava

27.03.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaća javnost bruji o Dragani i Toniju, a sada su otkriveni novi detalji!

"TONI JE VARAO DRAGANU OD 2013. GODINE" Ispivali novi ŠOKANTNI detalji o RAZVODU folk zvezde - svi u ČUDU!

Foto: Dragan Kadic

Ceo region od juče bruji o razvodu muzičke zvezde Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića, čiji brak puca nakon 24 godine. Kako je pevačica otkrila, njih dvoje već tri godine ne žive zajedno, a u međuvremenu se saznalo da je došlo do preljube.

Republika

Foto: ATA Images

Dragana i Toni se razvode posle 24 godine braka

Naime, Toni ima 15 godina mlađu devojku, sa kojom živi u Nemačkoj, a kako je više izvora za naš portal otkrilo, ona je navodno u drugom stanju, zbog čega je Dragana odlučila da podnese zahtev za razvod braka.

Svi bruje o njihovom razvodu, a na društvenoj mreži Iks (Tviter) oglasio se i Vojislav Bajić, poznati influenser i nekadašnji PR i asistent pokojne književnice Isidore Bjelice, koji je upućen u mnoga estradna dešavanja.

Kako je naveo dok je odgovarao jednoj korisnici gorepomenute društvene mreže, Toni Draganu vara još od 2013. godine.

- Ako se razvela Dragana Mirković, svi ćemo - napisala je jedna korisnica.

- Dragana je duša, traj brak ne funkcioniše jako dugo. Svaka njoj čast na svemu - odgovorio je Vojislav.

- Ko bi rekao, delovali su skladno - dopisala je druga korisnica.

- Počelo je 2013. godine. Svaka njoj čast! - poručio je Bajić.

Podsetimo, Dragana je juče putem zvaničnog saopštenja otkrila svoju stranu priče.

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - saopštila je Dragana Mirković juče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading