TRUDNA LJUBAVNICA TONIJA BIJELIĆA?! Dragana Mirković potpuno SLOMLJENA, kad je OVO saznala donela je odluku o RAZVODU!

Autor:

Zabava

27.03.2024

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković je donela odluku da se razvede kad je saznala da je Tonijeva devojka ostala u drugom stanju!

TRUDNA LJUBAVNICA TONIJA BIJELIĆA?! Dragana Mirković potpuno SLOMLJENA, kad je OVO saznala donela je odluku o RAZVODU!

Foto: Shutterstock, ST/N. Mutić, ST/Nemanja Pančić, ST/Dragan Kadić

Muzička folk zvezda Dragana Mirković juče je izdala zvanično saopštenje i obavestila javnost da se nakon 24 godine razvodi od svog supruga, biznismena Tonija Bijelića. Kako Republika ekskluzivno saznaje, Dragana je donela ovu odluku nakon što je saznala da je nova devojka njenog supruga trudna!

- Kao što je Dragana juče izjavila, Toni i ona već tri godine nisu zajedno. On ima mlađu devojku, sa kojom živi u Nemačkoj. Dragana je kao požrtvovana majka sve krila, pokušavajući da spase decu od skandala, ali joj je prekipelo kad je saznala da je Tonijeva ljubavnica trudna. Shvatila je da mora da obavesti javnost i decu posle ove izdaje - rekao je za Republiku upućen izvor.

Republika

Foto: Instagram.com

Dragana i Toni stavljaju tačku na odnos posle 24 godine

Ovo priču nam je potvrdilo nekoliko osoba bliskih Dragani. Kako su nam ispričali, pevačici je teško palo to što je Toni našao drugu, ali je zbog dece pokušala da spase brak. Međutim, sve se promenilo kad je saznala da je Tonijeva ljubavnica trudna.

- Da, istina je, Dragana je saznala da Toni čeka dete sa drugom i potpuno se slomila. Ona je poslednja osoba koja je zaslužila ovako nešto. Više od dve decenije je živela za njega i decu koju mu je rodila, ali preko ovakve izdaje nije mogla da pređe - ispričala nam je Draganina bliska prijateljica.

Republika

Foto: Dragan Kadic, Instagram

Kako nam upućeni ljudi otkrivaju, Tonijeva devojka je u drugom stanju

Podsetimo, Dragana je juče otkrila svoju stranu priče.

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - saopštila je Dragana Mirković juče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (8)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

27.03.2024 11:05

Kuku, budale, našta liči. Ne znam ni zašto joj je trebao ovaj deda Toni, kao hoće ga "mlađa devojka" neka babetina- mlađa babetina ZBOG PARA. Dragana ima svoju karijeru i svoje pare,a ne od ovog DEDE. A deca da se Krste i čude : matori tata švaler ! Kuku, da nemam šta da jedem, ne bi mu uzela orah iz ruke. Prazan - iz "lijepe njihove". Matora drtina i sexy... Da ne povruješ ... Dobro je da je "vek ograničen" , jer bi ove matore drtine ženile i 100 godina mlađe...

Odgovori 48 11
StellaNova

27.03.2024 23:56

@Vojvotkinja Tolstoj - Draga Vojvotkinjo Zaboravili ste da su im stvorili Viagru, i sad se stvarno matorci žene i prave djecu i sa sedamdeset godina - kao ovaj Draganin.

Odgovori 13 4
Ana

27.03.2024 12:48

Pomislis da covek ima nesto u glavi kad je bio sposoban da napravi bogatstvo i uspeh, porodicu... A onda mu vremenom pamet odleti i bruka ovako i sebe i svoje bliznje... Jadan da jadniji ne moze biti

Odgovori 43 7
Bec

28.03.2024 01:06

@Ana - Koje bogatstvo? Sve zahvaljujuci njenim parama. Nije imao nista pre nje raspitajte se po Becu. I to sto se prica da ima je preuvelicano. Dvorac iznajmljuju.