SIN DRAGANE MIRKOVIĆ PREKINUO ĆUTNJU: Prva objava na društvenim mrežama nakon vesti o RAZVODU roditelja!

Autor:

Zabava

27.03.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Bijelić se oglasio putem Instagrama nakon vesti o razvodu roditelja!

SIN DRAGANE MIRKOVIĆ PREKINUO ĆUTNJU: Prva objava na društvenim mrežama nakon vesti o RAZVODU roditelja!

Foto: instagram.com/dragana_mirkovic

Dragana i Marko

Nakon šokantne vesti o razvodu folk zvezde Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića, sve oči uprte su u ovaj estradni par, ali i njihovu decu. Od juče svi čekaju da neko od njih prekine ćutnju, a sada se oglasio njihov sin Marko Bijelić.

Marko, koji je veoma popularan na društvenoj mreži Instagram, gde sa svojim pratiocima deli aktivnosti iz svog života, objavio je fotografiju besnog automobila marke "mercedes", koji košta oko 100.000 evra. Preko objave nije ništa napisao.

Republika

Foto: Instagram.com

Prva objava sina Dragane Mirković

Sa druge strane, ćerka Manuela Bijelić je povučenija i nije aktivna kao Marko, pa javnost ne očekuje njeno oglašavanje. Podsetimo, juče je Toni uglasio svoj profil na ovoj društvenoj mreži.

Dragana Mirković je juče izdala potresno saopštenje i javnost obavestila o svom razvodu.

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - saopštila je Dragana Mirković juče.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Toni i Dragana se razvode posle 24 godine braka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
MERCEDES

27.03.2024 13:11

UH , TRAGEDIJE.:). KO DA SE NIKO NIJE RAZVODIO BEZ SAMO ONA. KOLIKO SU TUŽNI OBJAVILI SU SLIKU MERCEDESA. VALJDA ĆETE PREŽIVJETI TU BESPARICU

Odgovori 8 20
La Paloma

27.03.2024 21:05

Kakve veze ima neciji razvod sa autom? I kakvo je to 'oglasavanje' slikom Mercedesa.? Pa ovde svaki 'jaci' kriminalac vozi slucan i jos skuplji auto.

Odgovori 11 5
Bumbar

27.03.2024 21:53

jako zlobni ljudi!