MEGAN I HARI POKAZALI DA NEMAJU NI TRUNKE SAVESTI PREMA BOLESNOJ KEJT: Ono što su joj sada priredili izazvalo HAOS NA MREŽAMA širom sveta!

Autor:

Svet

27.03.2024

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost je primetila da njihova poruka nije bila dovoljno brižna i topla kao poruka koju je kralj Čarls uputio svojoj "voljenoj snaji".

MEGAN I HARI POKAZALI DA NEMAJU NI TRUNKE SAVESTI PREMA BOLESNOJ KEJT: Ono što su joj sada priredili izazvalo HAOS NA MREŽAMA širom sveta!

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton, princeza od Velsa, nedavno je šokirala javnost objavom video poruke u kojoj je otvoreno govorila o svojoj borbi sa rakom. Ova hrabra odluka princeze da javno progovori o svojoj bolesti izazvala je različite reakcije, a posebno je zainteresovala javnost njena poruka ohrabrenja i podrške koju je dobila od ostalih članova kraljevske porodice.

Reakcija Harija i Megan Markl

Nakon Kejtine video poruke, princ Hari i Megan Markl su izdali zvanično saopštenje u kojem su princezi poželeli brz oporavak. Međutim, javnost je primetila da njihova poruka nije bila dovoljno brižna i topla kao poruka koju je kralj Čarls uputio svojoj "voljenoj snaji". Ova razlika u tonu izazvala je raspravu o osećaju porodične ljubavi i podrške prema Kejt u trenutku kada joj je najpotrebnija.

Nedostatak diskrecije i tajminga

Javnost je takođe bila zainteresovana za detalje o privatnom kontaktu koji su princ Hari i Megan imali sa Kejt nakon saopštenja, a koji je ubrzo postao vest u svetskim medijima. Ovo je izazvalo diskusiju o nedostatku diskrecije i tajmingu u postupcima vojvode i vojvotkinje od Saseksa, s obzirom na njihovu raniju kritiku nametljivih medija.

Megan Markl i njena javna pojava

Interesantna je i činjenica da je Megan Markl nedelju dana pre Kejtine objave o bolesti najavila lansiranje svoje linije kućnih potrepština, što je izazvalo pažnju javnosti. Ovo je dovelo do dodatnih spekulacija o njenom javnom angažmanu u kontekstu Kejtine lične borbe.

Spekulacije o pomirenju i daljim potezima

Uz sve ovo, javnost je bila zainteresovana i za spekulacije o mogućem pomirenju unutar kraljevske porodice, s obzirom na Harijeve javne izjave o bratu Vilijamu i Kejt. Ove spekulacije su dodatno pojačane Harijevim javnim impliciranjem da se Vilijam nije oženio iz ljubavi, kao i objavom tekstualnih poruka koje je Kejt poslala Megan, a koje su postale deo memoara "Rezerva".

Činjenice koje intrigiraju javnost

Osim toga, javnost je bila zainteresovana za detalje o reakcijama Bela kuća i američke televizije na Kejtino saopštenje, kao i za ulogu autora Omid Skobija u celoj priči. Takođe, interesovanje javnosti su izazvale i tvrdnje prijatelja Kristofera Buzija o navodnom učešću kraljevske porodice u teorijama zavere.

U celini, Kejtina hrabra odluka da javno progovori o svojoj borbi sa rakom izazvala je brojne reakcije i spekulacije u javnosti, a detalji o reakcijama, potezima vojvode i vojvotkinje od Saseksa, kao i spekulacije o mogućem pomirenju unutar kraljevske porodice, i dalje intrigiraju javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading