BILI SU PRIJATELJI GODINAMA: Kako princ Hari gleda na skandal u vezi Kejt Midlton, isplivala zajednička slika iz mladalačkih dana

Autor:

Svet

20.03.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudeći po ovim detaljima, skandali nisu ugrozili do kraja odnos Harija i Kejt pa princ brine zbog princeze i svega što ju je zadesilo.

BILI SU PRIJATELJI GODINAMA: Kako princ Hari gleda na skandal u vezi Kejt Midlton, isplivala zajednička slika iz mladalačkih dana

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton i princ Hari bili su prijatelji godinama. Odnos se promenio nakon njegove veridbe, a zatim i venčanja sa Megan Markl, 2018. godine.

Svedoci smo poslednjih godina niza skandala koji su ugrozili staro prijateljstvo, njegovi memoari "Spare" (2023). bili su kulminacija. Hari je u februaru bio u Londonu da bi posetio oca Čarlsa III koji boluje od raka, nije se video sa Kejt, pisao je Daily mail. Nije se video ni sa bratom Vilijamom. Kako mlađi princ reaguje na skandal koji prate Vilijamovu suprugu?

Princ Hari je zabrinut zbog novinara i naslova koji okružuju Kejt Midlton i njenog tajanstvenog povlačenja iz javnog života, piše Page six pa ironično dodaje da mlađeg sina Dajane i Čarlsa III to nije omelo da otputuje u Aspen u Kolorado, na luksuzan ski odmor.

Izvor je napomenuo da Hari smatra da je "svaka naznaka skandala neistinita", dodaje pomenuti sajt.

Hari je ranije pričao o svojoj negativnom odnosu sa paparacima., Njegova majka Dajana stradala je u saobraćajnoj nesreći u Parizu 1997. dok su je jurili paparaci.

Sudeći po ovim detaljima, skandali nisu ugrozili do kraja odnos Harija i Kejt pa princ brine zbog princeze i svega što ju je zadesilo. 

Hari je prošle nedelje viđen u popularnoj kolibi na planini Aspen Koloradu, bio je u društvu dečka Kris Džener, Korija Gembla, i osnovačicom Bumble Vitni Volf i njenim suprugom, teksaškim naftnim naslednikom, Majklom Herdom. Primećen je kako kupuje šešire u popularnoj prodavnici Kemo Sabe, rekao je izvor za Page Six. U tu prodavnicu rado svraćaju i Kim Kardašijan koja je nedavno kritikovana zbog komentara o Kejt i Džef Bezos.

Podsetimo, princ Vilijam je zabrinut zbog sličnosti između priče o njegovoj majci i supruzi, odnosno zabrinjivajućeg pritiska javnosti kojem je Dajana bila izložena, a koji sada prati Kejt.

Saznalo se juče da je osobje londonske klinike gde je princeza od Velsa operisana 16. januara pokušalo da hakuje medicinske podatke o njoj. Istraga je u toku. I dalje se ne zna uzrok operacije, osim da se radilo o hiruškoj proceduri na abdomenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading