NIKO I DALJE NE ZNA GDE JE KEJT MIDLTON! Princ Hari i Megan Markl se OGLASILI nakon govorkanja: ''To nisu njihove reči''!

Autor:

Svet

14.03.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obožavatelji kraljevske porodice su zabrinuti zbog nedostatka informacija o zdravstvenom stanju princeze Kejt, te su se počele širiti teorije zavere o njenom nestanku ili navodnoj aferi princa Vilijama.

NIKO I DALJE NE ZNA GDE JE KEJT MIDLTON! Princ Hari i Megan Markl se OGLASILI nakon govorkanja: ''To nisu njihove reči''!

Foto: Tanjug/AP

Britanska princeza Kejt Midlton (42) izazvala je zabrinutost javnosti nakon što se nije pojavila u javnosti od Božića. Sredinom januara, iz palate Kensington su potvrdili da je princeza prošla operaciju abdomena, ali obožavatelji kraljevske porodice su skeptični zbog nedostatka njenog javnog prisustva.

Nastale su razne teorije zavere koje intrigiraju javnost.

Sumnje i spekulacije

Nakon objavljene fotografije princeze Kejt s decom, mnogi su primetili "fotošop promašaj" i brzo su se proširile glasine o mogućem manipulisanju slikom. Čak su se oglasili i princ Hari (39) i Megan Markl (42), a iako su izvori tvrdili da su se parovi izrugivali situaciji, zvanični portparol para demantovao je te tvrdnje, prenosi Newsweek.

Reakcija javnosti

Obožavatelji kraljevske porodice su zabrinuti zbog nedostatka informacija o zdravstvenom stanju princeze Kejt, te su se počele širiti teorije zavere o njenom nestanku ili navodnoj aferi princa Vilijama. Kako vreme prolazi, interesovanje javnosti za sudbinu princeze Kejt Midlton raste, a spekulacije postaju sve brojnije.

Spekulacije o nestanku

Nedostatak javnog pojavljivanja princeze Kejt Midlton nakon operacije abdomena izazvao je različite teorije zavere, a pojedini obožavatelji čak sumnjaju u verodostojnost objavljenih informacija. Ova situacija podigla je veliku prašinu u britanskoj javnosti i ostaje da se vidi kako će se dalje razvijati situacija oko princeze od Velsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading