OVO SU 4 MISTERIJE FOTOŠOPA KEJT MIDLTON! Svi u čudu KAKO su ti DETALJI promakli budnom oku Palate! (FOTO)

Autor:

Svet

14.03.2024

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kritike su usmerene ka Li Tomson, sekretarki za komunikacije para princa Vilijama i Kejt Midlton, koja je prethodno radila za američku televizijsku mrežu NBC.

OVO SU 4 MISTERIJE FOTOŠOPA KEJT MIDLTON! Svi u čudu KAKO su ti DETALJI promakli budnom oku Palate! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton

Afera oko lažirane slike Kejt Midlton, koja je nedavno uzburkala javnost, izazvala je brojna pitanja i kontroverze širom sveta. Dok se čeka povratak princeze od Velsa dužnostima, misterija oko namontirane slike krije tri ključna pitanja koja su izazvala ogroman nivo čuđenja i konfuzije.

Zašto je dozvoljeno da samo Kejt Midlton preuzme odgovornost i krivicu?

Kritike su usmerene ka Li Tomson, sekretarki za komunikacije para princa Vilijama i Kejt Midlton, koja je prethodno radila za američku televizijsku mrežu NBC. Umesto da Kesingtonska palata preuzme odgovornost, princeza od Velsa je sama priznala uređivanje slike, što je izazvalo sumnje i neodobravanje stručnjaka za britansku dinastiju, prenosi Blic žena.

Foto: Prince of Wales/Kensington Palace via AP

Fotošopirana fotografija Kejt Midlton sa decom

Zašto slika nije pažljivije analizirana pre objave?

Čak i ukoliko se prihvati da je Kejt Midlton promenila fotografiju, postavlja se pitanje zašto njeni službenici nisu pažljivo analizirali sliku pre objave. Ova propust je dodatno podgrejao sumnje i kontroverze oko cele situacije.

Zašto je dozvoljeno da se slika uopšte podeli sa javnošću?

Pitanje se postavlja zašto nije bilo adekvatne procene i analize pre deljenja slike sa javnošću. Ričard Eden ističe da su medijske organizacije sve više zabrinute zbog digitalne manipulacije slika, te se postavlja pitanje zašto su izostale provere pre objave slike.

Stiče se utisak da je Palata prilično neoprezna kada je reč o Kejt Midlton, a ova situacija izaziva dodatna pitanja i sumnje u javnosti. Dok se čeka povratak princeze od Velsa dužnostima, javnost sa nestrpljenjem iščekuje nove informacije i objašnjenja oko ovog skandala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading