PRINC HARI I MEGAN SE OGLASILI O DIJAGNOZI KEJT MIDLTON: Nadamo se...

Autor:

Svet

22.03.2024

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princeza Kejt Midlton otkrila da ima rak

PRINC HARI I MEGAN SE OGLASILI O DIJAGNOZI KEJT MIDLTON: Nadamo se...

Foto: Tanjug/AP


U iznenađujućem saopštenju, 42-godišnja princeza Kejt Midlton je otkrila javnosti da joj je dijagnostikovan rak. Uprkos velikoj podršci na društvenim mrežama, Kensingtonska palata je jasno saopštila da neće otkriti tačan tip raka sa kojim se princeza suočava.

Podrška od princa Harija i Megan Markl

Nakon Kejtine objave, princ Hari i njegova supruga Megan Markl su izrazili svoje najbolje želje za Kejtino zdravlje i oporavak. Istakli su važnost privatnosti i mira tokom ovog izazovnog perioda za Kejt i njenu porodicu.

- Želimo zdravlje i oporavak Kate i obitelji te se nadamo da će to moći raditi u privatnosti i u miru - rekli su.


Preventivni put hemoterapije

Kejt je otkrila da joj je rak dijagnostikovan u januaru, nakon abdominalne operacije, i trenutno prolazi kroz preventivnu hemoterapiju. Ovo otkriće osvetljava princezinu otpornost i odlučnost u suočavanju sa ovim zdravstvenim izazovom.

Poruke podrške iz Bele kuće

Bela kuća je takođe pružila svoju iskrenu podršku Kejt, izražavajući duboku tugu nakon saznanja vesti. Ovaj neočekivani pokazatelj solidarnosti demonstrira širok uticaj Kejtine objave.

Vest o dijagnozi raka princeze Kejt Midlton izazvala je veliku podršku i najbolje želje širom sveta. Dok se upušta u svoj put ka oporavku, javnost ostaje ujedinjena u nadi za njeno izlečenje i snagu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading