MEGAN MARKL POKAZALA ŠTA MISLI O KEJT MIDLTON: Vojvotkinja od Saseksa poslala tajnu poruku princezi od Velsa (FOTO)

Autor:

Svet

05.04.2024

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema pisanju medija, otkriveno je ove nedelje da su Kejt i Vilijam navodno pozvali Megan i Harija da dođu Britaniju.

MEGAN MARKL POKAZALA ŠTA MISLI O KEJT MIDLTON: Vojvotkinja od Saseksa poslala tajnu poruku princezi od Velsa (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nije tajna da jetrve Megan Markl i Kejt Midlton nisu u najboljim odnosima, a nedavno je procurila informacija da je vojvotkinja od Saseksa posetila dečju bolnicu u Los Anđelesu, gde je čitala priče bolesnoj deci, samo nekoliko sati pre nego što je princeza od Velsa objavila video u kojem je otkrila da ima rak.

Megan je za posetu bolnici odabrala cvetni komplet i crne baletanke, a navodno je svojim autfitom poslala tajnu poruku svojoj jetrvi, piše The Mirror.

- Kraljevska porodica je poznata po korišćenju odeće za prenošenje suptilnih poruka, a Megan je naučila da bude vešta u korištenju svoje odeće za promenu perspektive. Vojvotkinja je jasno poslala poruku svojim cvetnim kompletom. Sinonim za čistoću, optimizam i prijateljstvo, cveće predstavlja rast i cvetanje i prilično dirljivo, cveće simbolizuje oproštaj - rekla je modna urednica Amber Grefland i dodala da vojvotkinja od Saseksa želi da ostavi događaje iz prošlosti iza sebe i krene napred.

S obzirom na to da su fotografije na kojima Megan čita priče bolesnoj deci čekale na objavu 10 dana, čini se da je ona iz poštovanja prema Kejt, bez obzira na to što nisu u najboljim odnosima, odlučila da pričeka sa tim.

Podsetimo, prema pisanju medija, otkriveno je ove nedelje da su Kejt i Vilijam navodno pozvali Megan i Harija da dođu Britaniju. Da bi se to desilo, mora da se desi prelomna odluka, da vojvotkinja od Saseka odluči da sa decom dođe u London.

Prema rečima izvora bliskih kraljevskoj porodici, Megan Markl odbija da sa decom Arčijem i Lilibet dođe u London.

Ričard Ficvilijams kaže za The Sun da će na kraju Megan odlučiti da li će sa Harijem i decom otputovati u Britaniju.

- Megan ima poslednju reč. Nema sumnje da Hari želi da pokaže da je veoma odan porodičan čovek, i da će porodicu staviti iznad svega. Megan očigledno nije oduševljena posetom Britaniji, jer ovde nije popularna. Nije ni Hari, ali za njega je to drugačije. Ako Megan ne želi da dođe, niko ne može na to naterati. Male su šanse da Hari dođe sa decom, bez nje.

Autor, Omid Skobi, koji je u knjizi "Endgame" izneo šokantne tvrdnje, kaže da Megan ne želi da se ikada vrati u Englesku, jer se tamo ne oseća kao kod kuće.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading