NISU SE "MIRISALI" OD MALIH NOGU: Sve o ANIMOZITETU prinčeva Vilijama i Harija

Autor:

Svet

30.03.2024

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi se nadaju pomirenju, ali...

NISU SE "MIRISALI" OD MALIH NOGU: Sve o ANIMOZITETU prinčeva Vilijama i Harija

Foto: Tanjug/AP

Nakon što su saznali da Kejt Midlton ima kancer, princ Hari i Megan Markl su među prvima kontaktirali kako bi joj pružili podršku. Iako detalji ovog kontakta još uvek nisu poznati, izvori navode da su Saseksovi izrazili želju da Kejt što pre ozdravi i da prođe kroz ovo iskustvo što privatnije. Ovo je prvi put da su Hari i Megan ostvarili kontakt sa Kejt nakon brojnih svađa, a gest podrške je naišao na pozitivne reakcije javnosti. Ipak, pomirenje između braće Vilijama i Harija još uvek nije izgledno, uprkos naporima da se obnovi komunikacija.

Želja za pomirenjem i izostanak izvinjenja

Kraljevski biograf Tom Kvin navodi da Hari želi pomirenje sa svojim bratom kako bi njihova deca, princ Arči i princeza Lilibet, mogla da izgrade vezu sa rođacima. Međutim, Harijeva želja za pomirenjem nailazi na prepreku u vidu izostanka izvinjenja od strane Vilijama i Kejt. Ovo je dovelo do spekulacija da li je trenutak pogrešan za traženje izvinjenja, kao i da li bi možda trebalo da i Hari preuzme odgovornost za određene stvari koje su došle u javnost.

Rivalstvo braće od najranijih dana

Snimci iz detinjstva prinčeva otkrivaju da je rivalstvo između Vilijama i Harija bilo prisutno još od najranijih godina. Na jednom snimku se vidi Vilijam kako ljubomorno reaguje kada Dajana daje Hariju ljubimca zeca, dok se na drugom snimku vidi burna reakcija Vilijama kada je Dajana upozorila da će se samo njegov brat zabavljati ako je on ne posluša. Takođe, postoji i snimak na kojem se vidi kako Vilijam "otima" psa koji je Hari držao. Ovi snimci su izazvali različite komentare, pri čemu jedni smatraju da je ovo ponašanje normalno kod male dece, dok drugi vide određene obrasce ponašanja koji su se nastavili i kroz odrastanje.

Ovi snimci iz detinjstva su ponovo stavili u fokus odnos braće i pokazali da je njihovo rivalstvo prisutno od najranijih godina, što baca novo svetlo na njihov odnos i pre skandala. Očigledno je da su njihovi odnosi bili kompleksni i da su uticali na njihove međusobne veze, kako sa porodicom, tako i sa drugim članovima kraljevske porodice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading