HARI POSLAO PORUKU PODRŠKE BRATU VILIJAMU: Odgovor koji je dobio skandalizovao javnost i definitivno potvrdio jEDNU stvar

Autor:

Svet

27.03.2024

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hari i Megan navodno nisu znali za dijagnozu princeze od Velsa.

HARI POSLAO PORUKU PODRŠKE BRATU VILIJAMU: Odgovor koji je dobio skandalizovao javnost i definitivno potvrdio jEDNU stvar

Foto: Tanjug/AP

Odnos britanskih prinčeva Vilijama i Harija opet je u fokusu javnosti nakon što je Kejt Midlton objavila da ima rak. Hari je navodno poslao poruku podrške svom bratu. Međutim, čini se da od pomirenja nema ništa.

- Hari i Megan bili su u kontaktu s Vilijamom, ali njihova privatna poruka je bila jednostavno saosećanje i nije uključivala nikakav predlog da bi braća trebala da se pomire i puste prošlost da ostane prošlosti ili da bi Hari uskoro trebao da dođe u Ujedinjeno Kraljevstvo. Vilijam, koji je i dalje povređen zbog svega što je Hari rekao u prošlosti, odgovorio mu je na poruku, ali tu je poruku pažljivo složila palata i teško da je to topao, neformalni odgovor koji biste očekivali od brata. To je više kao vrsta komunikacije koju biste dobili između dvojice pomalo opreznih diplomata - rekao je kraljevski stručnjak Tom Kvin za Mirror.

Hari i Megan navodno nisu znali za dijagnozu princeze od Velsa.

- Nisu imali pojma i saznali su za vest otprilike u isto vreme kad je ostatak sveta saznao. To pokazuje nepopravljivu štetu koju su prouzrokovali. Poverenje je narušeno i kraljevska porodica je OK s tim da se distancira od njih - otkrio je izvor za New York Post.

Podsetimo, nedavno je kraljevski stručnjak rekao britanskom listu The Sun da je Kejt svesno odlučila da ne obavesti Sasekse o svom zdravstvenom problemu, iz razloga što ona i Vilijam "ne mogu da im veruju".

Pomirenje se takođe ne očekuje tokom posete vojvode od Saseksa Velikoj Britaniji, koja se očekuje u maju.

Harijeva poseta, verovatno bez Megan i njihove dvoje dece Arčija (4) i Lilibet (2), zapravo bi mogla da bude prilika da se izgradi most sa njegovim udaljenim bratom Vilijamom, ali od toga neće btii ništa.

Bild je o tome razgovarao sa Polom Burelom (65), bivšim batlerom princeze Dajane, koji poznaje Vilijama i Harija još od malih nogu. On takođe veruje da je pomirenje nemoguće.

- Bolest ih neće ponovo ujediniti. U normalnoj porodici to bi bio slučaj. Ako bi član porodice oboleo od raka, svi bi se okupili i oslonili na osobu koja im je najbliža.

Navodno, kao i većina ljudi, Megan i Hari saznali su za zdravstveni problem princeze Kejt preko televizije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading