SASLUŠAN DRŽAVLJANIN KINE KOJI JE SA LAŽNIM PASOŠEM POKUŠAO DA NAPUSTI SRBIJU: Određen mu pritvor 30 dana

Autor:

Hronika

05.04.2024

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovlašćenim službenim licima predao na uvid pasoš Republike Kine u kome se nalazi viza Kraljevine Španije koja nije originalna, a što je utvrđeno veštačenjem

SASLUŠAN DRŽAVLJANIN KINE KOJI JE SA LAŽNIM PASOŠEM POKUŠAO DA NAPUSTI SRBIJU: Određen mu pritvor 30 dana

Foto: shutterstock

Dana 05.04 2024. godine u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu branioca kao i u prisustvu prevodioca, saslušan je državljanin Republike Kine B.H. rođen 2006 godine, zbog postojanja osnova sumnje da je dana 04.04.2024 godine, u Surčinu, u prostorijama aerodroma „Nikola Tesla“ izvršio krivično delo Falsifikovanje isprave iz odredbe člana 355 stav 2 u vezi stava 1 Krivičnog zakonika na taj način što je prilikom pasoške kontrole ovlašćenim službenim licima predao na uvid pasoš Republike Kine u kome se nalazi viza Kraljevine Španije koja nije originalna, a što je utvrđeno veštačenjem.

S obzirom na činjenicu da kineski državljanin nije stalno nastanjen na teritoriji Republike Srbije, te da nema prijavljeno prebivalište ili boravište Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema osumnjičenom odredi pritvor u trajanju od 30 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading