33 dana od nestanka male Danke! Da li će OVAJ DETALJ odvesti do tela devojčice - JEDNO PITANJE MUČI SVE!

Autor:

Hronika

30.04.2024

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danka je radoznala devojčica, drugačija od brata, ali je nezgodno da ih poredim, rekla je devojčicina majka.

33 dana od nestanka male Danke! Da li će OVAJ DETALJ odvesti do tela devojčice - JEDNO PITANJE MUČI SVE!

Foto: ST/Dragan Kadić, Društvene mreže

Danka Ilić koja je nestala u Banjskom polju, ubijena je istog dana - 26. marta kada su je osumnjičeni Srđan Janković i Dejan Dragijević udarili službenim vozilom JKP "Vodovod" Bor, nakon čega su je onesvešćenu stavili u zadnji deo automobila, a kad se ona probudila Dejan Dragijević ju je ugušio, a onda su telo bacili na obližnju deponiju. 

Međutim, Dragijević je uz pomoć brata, koji je u međuvremenu preminuo u PS Bor, i oca telo devojčice dva dana kasnije negde prebacio i navodno niko ne može da se seti gde. Policija već nedeljama prekopava svaki deo Zlota i Banjskog polja, gde Dragijević živi odnosno gde je mala Danka nestala.

Pitanje koje već više od mesec dana muči građane Srbije, ali i regiona, jeste zbog čega se malena devojčica baš tog trenutka odvojila od svog brata?

Upravo na ovu temu, u ispovesti za Republiku govorila je majka Danke Ilić - Ivana.

- Danka je radoznala devojčica, drugačija od brata, ali je nezgodno da ih poredim. Vezana je za oca i za majku. U poslednje vreme je kada na primer odemo kod mojih i spustim je htela da je podignem i uzmem u naručje, trebala joj je ta bliskost. Inače najviše je vezana za brata, trčala je za njim, ali tog dana je otišla od njega - rekla je tom prilikom Ivana.

Podsetimo, trenutno se veštače tragovi pronađeni u automobilu JKP „Vodovod“ Bor koji su vozili osumnjičeni za njeno ubistvo Dejan Dragijević i Srđan Janković, a kako nezvanično saznajemo, na veštačenju su i predmeti koji su uzeti iz kuće Dragijevića u selu Zlot.

Osim vozila, veštače se i lopate, kao i motorna testera koja je uzeta iz porodičnog doma Dejana Dragijevića.

- Izuzeto je preko 500 tragova iz unutrašnjosti službenog automobila JKP "Vodovod" u Boru, 400 je već veštačeno, a još 100 bi trebalo da bude narednim danima. Takođe, veštačeni su i tragovi sa spoljašnje strane automobila - kaže naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading