OPROSTIO SE OD SVOJE "PRINCEZE" Dado Topić skrhan BOLOM zbog smrti Slađane Milošević!

Autor:

Zabava

27.03.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač otkrio da je sa Slađanom planirao letnju turneju!

OPROSTIO SE OD SVOJE "PRINCEZE" Dado Topić skrhan BOLOM zbog smrti Slađane Milošević!

Foto: ATA Images, printscreen/youtube/kurir

Legendarna pevačica Slađana Milošević preminula je juče, 26. marta 2024. godine u Zemunskoj bolnici, nakon kraće bolesti. Kolege su se oprostile od voljene pevačice, a svi su čekali da čuju izjavu Dada Topića, koji je sa njom snimio čuveni hit "Princeza". Muzičar se sada oglasio i priznao da je skrhan bolom.

Republika

Foto: printscreen/youtube/kurir

Slađana Milošević je preminula juče

- Ona je bila moj veliki drugar, s obzirom da smo imali lepe pesme koje smo radili zajedno. Često smo nastupali zajedno, veselili se tim svojim uspesima i bilo nam je vreme nekako naklonjeno, pa smo proživeli i te srećne dane. Ostali smo uvek dobri prijatelji i dobri drugari i tako je to bilo sve vreme i ona je sada nenadano otišla, tako da malo nisam spreman na sve to - započeo je muzičar, pa otkrio kada se poslednji put čuo sa jugoslovenskom novotalasnom ikonom i rok princezom.

- Čuli smo se početkom godine. Planirali smo neke koncerte zajedno za leto, imali smo puno planova, međutim sada se od toga ništa neće ostvariti - tužno je istakao Dado, pa ispričao da su često bili u kontaktu.

- Ja sam nju uvek zvao da vidim kako je, pošto sam znao da je sa zdravljem bila malo slabija, pa me interesovalo da li je dobro. Uvek je bila raspoložena, samo nije volela da puno priča o bolestima, tako da su naši trenuci i kontakti bili uglavnom veselje oko ponovnog druženja i planiranja unapred, eto, bilo nam je lepo - rekao je Dado Topić za "Telegraf".

Republika

Foto: ATA Images

Dado se oprostio od Slađane dirljivim rečima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading