NEDI UKRADEN SLOMLJENO SRCE: Oprostila se potresnim rečima od Slađane Milošević!

Autor:

Zabava

26.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neda Ukraden se oprostila od Slađane Milošević!

NEDI UKRADEN SLOMLJENO SRCE: Oprostila se potresnim rečima od Slađane Milošević!

Foto: FOTO TANJUG / SAVA RADOVANOVIC

Danas je muzička scena Balkana zavijena u crno zbog neočekivanog odlaska jedne od najupečatljivijih ličnosti domaće muzike osamdesetih godina. Slađana Milošević, rođena kao Aleksandra 3. oktobra 1955. godine, preminula je u 69. godini u Zemunskoj bolnici. Ova vest je šokirala ne samo njene fanove, već i kolege iz muzičke industrije.

Foto: ATA Images

Slađana Milošević

 


Jedna od koleginica i prijateljica preminule rokerke, Neda Ukraden, izjavila je da je duboko potresena ovom tužnom vesti. "Pre svega moje duboko saučešće njenoj porodici, njenim fanovima, celoj muzičkoj sceni ovih prostora. Slađana je bila izuzetna muzička ličnost, žena koja je svojom ličnošću obeležila jedno vreme. Ovo je veliki gubitak za našu muzičku scenu", rekla je Neda i dodala da nije znala da je Slađana bolovala, te da se nada da je imala adekvatno lečenje.

Pevačica Neda Ukraden prisetila se vremena kada su se muzičari družili i putovali na turneje zajedno. "Poznavale smo se, ranije smo se svi družili, pevači su išli zajedno na turneje, snimanja, emisije, to je nekad bilo tako sada toga više nema. Bila je jedna neverovatna i drugačija osoba, koja je talentovana i izuzetna. Još jednom da ponovim jako mi je žao i još jednom duboko saučešće celoj porodici", rekla je Neda za Informer.

Foto: printscreen/youtube/kurir

Slađana Milošević

 


Slađana Milošević je rođena u Beogradu 3. oktobra 1955. godine i smatrana je ikonom novog talasa osamdesetih u Jugoslaviji. Osvojila je "Gran Pri" na festivalu "Studentsko ljeto" u Maglaju 1974. godine, a 1977. godine je imala svoj prvi veći nastup na Koncertu kod Hajdučke česme, gde je nastupala pre Bijelog Dugmeta. Rušila je tabue izdavanjem pesme "Seksi dama", koja je bila zabranjena za emitovanje na brojnim medijima. Nastupala je na izboru za jugoslovenskog predstavnika na Pesmi Evrovizije 1981. godine i osvojila osmo mesto sa kompozicijom "Recept za ljubav".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading