OVU ISTINU JE SLAĐANA MILOŠEVIĆ ODNELA SA SOBOM: Zbog naše pevačice je bila u TEŠKOM STANJU, kompletna istina isplivala na videlo!

Autor:

Zabava

26.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Milošević bila u svađi sa Bebi Dol!

OVU ISTINU JE SLAĐANA MILOŠEVIĆ ODNELA SA SOBOM: Zbog naše pevačice je bila u TEŠKOM STANJU, kompletna istina isplivala na videlo!

Foto: youtube.com/printscreen

Jugoslovenska muzička scena izgubila je jednu od svojih najpoznatijih pevačica, Slađanu Milošević, koja je preminula u 69. godini posle kraće bolesti. Njen odlazak duboko je pogodio javnost, a kolege se opraštaju od nje ističući njen izuzetan talenat i neponovljiv stil.

Slađana Milošević imala je burne odnose sa nekima u muzičkoj industriji, a jedna od najznačajnijih konflikata bila je sa koleginicom Bebi Dol. Njih dve su se sukobile zbog komentara koje su upućivale jedna drugoj, a javnost je saznala i za incident tokom snimanja jedne emisije, kada je Slađana tvrdila da ju je Bebi Dol provocirala. Ovaj sukob ostao je zapamćen kao jedan od najznačajnijih u jugoslovenskoj muzičkoj industriji.

Foto: youtube.com/printscreen

Slađana Milošević

 

- Vest o Slađaninoj smrti me je veoma pogodila. Srce mi se slama. O Slađani mogu da kažem samo najbolje. Kod nje sam, osim velikog talenta za muziku, volela i to što je bila eksentrična. Imala je svoj prepoznatljiv stil i pečat koji je negovala decenijama. Po tome ju je brojna publika cenila i poštovala ne samo u Srbiji, nego i u zemljama bivše Jugoslavije. Ostaće upamćena kao jaka žena koja je postavljala trendove u muzici i mnogim ženskim izvođačima olakšala put u ovoj surovoj industriji - rekla je za Informer Bebi Dol.


Nakon vesti o Slađaninoj smrti, Bebi Dol se oglasila ističući da ju je vest veoma pogodila. Istakla je da je Slađana bila ekscentrična ličnost sa prepoznatljivim stilom i muzičkim pečatom koji je cenila publika širom bivše Jugoslavije. Bebi Dol je istakla da će Slađana ostati upamćena kao jaka žena koja je postavljala trendove u muzici i olakšala put mnogim ženskim izvođačima u surovoj industriji.

Foto: printscreen/RTS

Bebi Dol

 

Slađana Milošević ostaje upamćena kao umetnica koja je obeležila jedno muzičko doba. Njen talenat, stil i uticaj na muzičku scenu bivše Jugoslavije teško će biti zaboravljeni. Ostaće upamćena kao neko ko je postavljao standarde i inspirisao generacije muzičara. Njen doprinos muzici i kulturi ostaje neizbrisiv.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading