POVREDA JE PROŠLOST: Povratak na teren nakon šest i po meseci - krilni napadač zauzeo svoje mesto u timu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.04.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači su dočekali da ga ponovo vide u opremi plavo-belih boja.

POVREDA JE PROŠLOST: Povratak na teren nakon šest i po meseci - krilni napadač zauzeo svoje mesto u timu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Mladost Bački Jarak

Fudbaleri Mladosti iz Bačkog Jarka već pet sezona u kontinuitetu takmiče se u okviru Vojvođanske lige Jug i trenutno se nalaze u gornjem delu tabele, ali imaju i priličan bodovni zaostatak u odnosu na Hajduk iz Divoša i Slobodu iz Donjeg Tovarnika koje su i glavni konkurenti za šampionski pehar.

 

U okviru 21. takmičarske runde Bačkojarčani su na stadionu "Livadica" dočekali novosadski Indeks u meču u kojem su smatrani apsolutnim favoritom, s obzirom da se ekipa iz "srpske Atine" nalazi pri samom dnu tabele i predstoji im grčevita borba za opstanak.

Međutim, gosti već u petom minutu susreta stižu do prednosti kada je mrežu Vukašina Vukovića zatresao Aleksandar Živanović.

Minimalnom prednosšću Indeksa otišlo se i na odmor, a domaći fudbaleri tek u 74. minutu preko Steva Dmičića uspevaju da poravnaju rezultat, ali šest minuta kasnije Milan Grubović koristi najstrožu kaznu i na iznenađenje sportske javnosti, bodovi odlaze put Novog Sada.

I pored činjenice da su njihovi ljubimci doživeli poraz u navedenom duelu, navijači Mladosti imaju razloga za zadovoljstvo. Naime, nakon punih šest i po meseci, tačnije 196 dana, Nemanja Vukmanović se našao na terenu. On je bio u startnih 11, a igru je napustio u 72. minutu kada ga je na zelenom tepihu zamenio Stefan Ćirković.

 

Da podsetimo, Vukmanović je povredu doživeo u okviru sedme takmičarske runde, 23. septembra prethodne godine u meču u kojem je u Bačkom Jarku gostovao Dunav, a meč je okončan trijumfom Starobanovčana rezultatom 2:1.

Kada je reč o nastavku takmičenja, narednog vikenda Mladost iz Bačkog Jarka gostuje upravo Dunavu u Starim Banovcima, dok će Indeks ugostiti trenutno drugoplasiranu Slobodu iz Donjeg Tovarnika.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading